Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma jött meg a megrendelt...

Ma jött meg a megrendelt Zafír barátcserje kapszula. Szedjem vagy ne?

Figyelt kérdés
Normális a ciklusom de nem jön a baba. Most szedjem vagy ne szedjem? Mikor kezdhetem el a ciklusban?
2010. máj. 14. 09:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Normál ciklust megzavarja, ez akkor jó, ha szabálytalan a ciklusod, de ha úgy érzed, hogy szeretnéd szedni tedd azt, majd kiderül a te ciklusodat is megzavarja -e. Nekem sajnos azt tette. A tea viszont segít sokat, cickafark majd ciklus második felében palsátfű.
2010. máj. 14. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
52%

Előzővel nem értek egyet. Teljesen normál, 28 napos ciklusom volt, és nem zavarta be, 28 napos maradt tőle. Ellenben babás lettem. :-) A barátcserje a progeszteron hormon szintjét viszi feljebb, a prolaktinét meg lejjebb, a ciklushosszra azonban elsősorban az ösztrogén és az LH hat.

Bármikor elkezdheted a cikluson belül, és nem kell szünetet tartanod benne, csak ha teherbe esel.

Jó babásodást!

2010. máj. 14. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy bármikor el lehet kezdeni. Én most csak a ciklus második felében szedem, pontosan a progeszteron-hatás miatt, hátha ... Amúgy az én ciklusom is teljesen rendben van, csak éppen terhes nem maradok. Ezen nem sokat ronthat, azt hiszem.
2010. máj. 14. 11:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Tanulságosak és hasznosak a válaszok! Örülnék még további hozzászólásnak is, várom ha van!
2010. máj. 14. 11:26
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Miért rontanád el a ciklusodat ilyennel???

Egy baba nem akkor fog sikerülni,ha ilyesmiket fogsz inni!De te tudod!Gondolom már akkor eldöntötted hogy fogyasztani fogod,mikor megrendelted...

2010. máj. 17. 08:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ez az hogy bizonytalan vagyok hogy merjem fogyasztani vagy sem? Ártok vagy használ? Mert sokaknak segített! Ha teljes mértékben eldöntöttem volna hogy fogyasztani fogom, akkor most nem lenne itt ez a kérdés.
2010. máj. 17. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó vok:)

Szerintem ne fogyaszd!

Ha a pároddal és veled is minden ok,akkor hidd el,előbb-utóbb jönni fog a te kis pocaklakód is!

Higgyél ebben,és ne másban!

Csodaszerek nincsenek.Két egészséges ember bőven elég!

Sok sikert!

14 h km

2010. máj. 17. 13:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi!!!! Ez a válasz tetszett és jól is esett! Neked pedig boldog babavárást!
2010. máj. 17. 16:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Szintén utolsó:)

Köszi szépen!

Másrészről meg még annyit írnék,hogy nézd meg mennyien vannak akinek évek óta nem jön a baba,mindenféle bogyót,teát,tornát csinálnak,miközben egészségesek...

Itt nem azon van a hangsúly,hogy mit csinálj az amúgy is rendezett ciklusoddal,hanem azon,hogy ne görcsölj,és akkor fog összejönni.

Hidd el,ez saját tapasztalat!

Ha a párod spermaeredménye oké--ha volt--,és veled is minden rendben,akkr nem a csodára kell várni holmi teától,hanem,hogy minél többet szeresséte egymást,és csak magatoknak éljetek amíg nincs baba!

Majd így fogsz te ++-t tesztelni hidd el!

Én drukkolok!!!

14 h km

2010. máj. 18. 06:58
 10/11 anonim ***** válasza:
bocsi:nem teát hanem kapszulát szerettem volna írni:)
2010. máj. 18. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!