Ma jött meg a megrendelt Zafír barátcserje kapszula. Szedjem vagy ne?
Előzővel nem értek egyet. Teljesen normál, 28 napos ciklusom volt, és nem zavarta be, 28 napos maradt tőle. Ellenben babás lettem. :-) A barátcserje a progeszteron hormon szintjét viszi feljebb, a prolaktinét meg lejjebb, a ciklushosszra azonban elsősorban az ösztrogén és az LH hat.
Bármikor elkezdheted a cikluson belül, és nem kell szünetet tartanod benne, csak ha teherbe esel.
Jó babásodást!
Miért rontanád el a ciklusodat ilyennel???
Egy baba nem akkor fog sikerülni,ha ilyesmiket fogsz inni!De te tudod!Gondolom már akkor eldöntötted hogy fogyasztani fogod,mikor megrendelted...
Utolsó vok:)
Szerintem ne fogyaszd!
Ha a pároddal és veled is minden ok,akkor hidd el,előbb-utóbb jönni fog a te kis pocaklakód is!
Higgyél ebben,és ne másban!
Csodaszerek nincsenek.Két egészséges ember bőven elég!
Sok sikert!
14 h km
Szintén utolsó:)
Köszi szépen!
Másrészről meg még annyit írnék,hogy nézd meg mennyien vannak akinek évek óta nem jön a baba,mindenféle bogyót,teát,tornát csinálnak,miközben egészségesek...
Itt nem azon van a hangsúly,hogy mit csinálj az amúgy is rendezett ciklusoddal,hanem azon,hogy ne görcsölj,és akkor fog összejönni.
Hidd el,ez saját tapasztalat!
Ha a párod spermaeredménye oké--ha volt--,és veled is minden rendben,akkr nem a csodára kell várni holmi teától,hanem,hogy minél többet szeresséte egymást,és csak magatoknak éljetek amíg nincs baba!
Majd így fogsz te ++-t tesztelni hidd el!
Én drukkolok!!!
14 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!