Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett valaki Lindinette...

Szedett valaki Lindinette 30-at hosszabb távon, és az abba hagyás után mire lett terhes?

Figyelt kérdés
3,5 évig szedtem a L30-t,most hagytam abba,mert a bnőm mesélte hogy cisztája lett és nem jött meg neki és a baba sem jön.Kicsit megilyedtem.Milyen mellékhatásokkal számolhatok?
2010. máj. 13. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne várjatok, minél előbb vágjatok bele, mert ilyenkor lehet a legkönnyebben teherbe esni, sokan ilyen tapasztalatokat írnak, keress rá itt az oldalon, sok ilyen kommentet olvastam.:)
2010. máj. 13. 10:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Én több évig szedtem, mint te, és egy éve hagytam abba. 3 hónapja álltunk neki a baba gyártásnak, és sikerült is! Viszont nekem hosszú idő volt, amíg kiürült a szervezetemből, sokáig volt közti vérzésem, ilyesmi. De lehet, hogy ha előbb próbálkozunk, előbb össze is jött volna. Nekem jó tapasztalataim voltak ezzel a gyógyszerrel! Hajrá, próbálkozzatok, szerintem nem lesz gond!
2010. máj. 13. 10:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Még az lenne a tapasztalatom és kérdésem,hogy:Abba hagytam a gyógyszert és most kellene a napokba megjönnie.Kb 1 hete fájnak a melleim.Ma meg görcsölt a hasam,de nem jött meg csak görcsöltem.Tapasztalat van valakinek ezzel kapcsolatba?
2010. máj. 31. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

én sokkal tovább szedtem ezt, és fog. gátlót majdnem 10 éven át! Tavaly áprilisban hagytam abba ezt a fajtát, júliustól próbálkoztunk és októberben jött meg utoljára:)

most vagyok 34 hetes:)

Egyébként amit itt utoljára írtál, az nálam is előfordult.

2010. máj. 31. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok az utolsó hozzászólónak és a többi babásnak is, én korán kedztem el szedni, 14 évesen szedtrem 17,5 éves koromig, azóta még nincs baba.
2010. jún. 1. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:
jah bocsi utolsó vagyok msot vagy 19 éves.:)
2010. jún. 1. 10:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött meg még a mensesem,pedig most lett volna itt az ideje. :( Valaki tapasztalat?Menjek nődokihoz?
2010. jún. 7. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!