Szerintetek van oka nem elhinni a paromnak?
Figyelt kérdés
Tegnap csinaltam egy 10.es erzekenysegu tesztet. Ami pozitiv lett. Erre megkert hogy csinaljak normalisat is, meg ugyan olyat is, hogy tenyleg terhes vagyok e. Jogosan bant, hogy nem hiszi el? :(2017. ápr. 7. 11:14
1/11 anonim válasza:
Felesleges ezen megsértődni, lehet, hogy csak nem meri elhinni. Fél, hogy beleéli magát, és pár nap múlva kiderül, hogy tévedés volt. Majd ha a doki is megerősíti, dobog a kis szíve, ott a kis bogyó az ultrahangon, akkor ki fog kiugrani a bőréből. Akkor már "meri" elhinni.
2/11 anonim válasza:
Szerintem túlreagálod. Nem a babát utasítja el azzal, h biztosan tudni szeretné
3/11 A kérdező kommentje:
Igazatok van, csak annyira boldog lettem, hogy ott a 2. Csik.. O eleg regota vagyik mar gyermekre. Lehet ez az oka annak, hogy nem meri meg elhinni. Ha a hetvegi teszt is pozi megyek dokihoz :)
2017. ápr. 7. 11:28
4/11 anonim válasza:
Nem nem hiszi el, csak nem biztos benne. Egy pasinak egyértelműbizonyosság kell. :-)
Mi elvesztettünk egy babát a 16 héten. Most a 17 hétben vagyok, nem ér a hasamhoz, nem akarja, hogy beszéljünk róla vagy tervezgessünk. Ő így védi magát...
5/11 anonim válasza:
Vagy eppen azert nem akarja elhinni,mert nem is akar annyira apuka lenni.
6/11 anonim válasza:
Utolso...milyen bajos vagy...igy is bantja a dolog a kerdezot...te meg taposol is egyet rajta. Az en parom amikor igy volt annyit mondott: vegyel egy olyan izeset ami kimutatja hany hetes vagy. Es ennyi volt. Pedig evek ota varjuk a babat. Eszembe sem jutott h nem akarja. O azt mondta h mar az bantja hogy ilyen sokaig nem jott ossze es mar fel az egesztol. Es jogos volt a felelme....mehen kivuli lett...
7/11 anonim válasza:
Jogos e a bántása azt neked kell tudni-ha mondjuk nem voltatok együtt, akkor jogos a bántása...
8/11 anonim válasza:
Nekem is egyszer lett pozi aztan megjott. Ezert most azt mondta h akkor mer hinni benne , ha 2-3 tesztem van tobb nap késéssel. És ezzel nem engem szeretne bántani csak már nagyon szeretne/ nénk kisbabát! Relax.
9/11 A kérdező kommentje:
1,5 eve varjuk. Akkor tenyleg lehet csak ez az oka, hogy fel bizni benne. Koszonom kedves, normalis valaszokat :)
2017. ápr. 7. 15:35
10/11 anonim válasza:
Én délután csináltam tesztet és este mondtam el neki hogy terhes vagyok.reggel már ő is ott volt és látta,majd megvártuk az ultrahang mit mutat és igy minden oké volt.
Ő azért nem hitte el mert hamar összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!