Csak szerintem undorító kifejezés a "babaprojekt"?
Egyebkent itt sok nonel tenyleg egy projekt. Hot mernek, kiirjak ide hogy eppen ma delben "tojcsis" folyasuk volt a bugyin, es megvitatjak idegen nokkel, hogy este nekiessenek-e a ferjuknek. A nok meg tomegkent drukkolnak ilyen mondatokkal, hogy "akkor ma es holnap kapd el apat egy korre!"
Baromi gaz. A nok sokszor gazabbul viselkednek mint a ferfiak.
Persze miutan a kerdest kiiro "eljapta apucit egy korre" a tojcsis folyas miatt, par nap mulva ujra kerdest ir ki, hogy notarsai ezuttal arrol szavazzanak, aktustol es peteerestol szamitva hanyadik dpo-n pisiljek le a tesztcsikot....
Sajnos sokaknak elmennek otthonrol ha babat szeretnenek. Orulok, hogy nalunk nem viltak ilyen elmebeteg dolgok, mi szexeltunk es lett baba, tobbszor is. Nem volt szuksegem idegen nok drukkjara meg szavazatara.
Kifejezetten undorítónak nem mondanám, de baromi idegesítő.
"A projekt egyszeri vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi terméket, szolgáltatást vagy végeredményt hozzon létre." - A felsoroltak közül szerintem a gyerek egyik kategóriába sem sorolható. #22-essel nagyon egyetértek, én sem fogalmazhattam volna jobban.
50/N, 3 gyerek - nem produktumok, hanem szerelem "eredményei" - csak úgy. Ja! És tervezve voltak, de nem volt semmilyen projekt. Szex volt. Amikor jólesett. Szinte elsőre sikerült mindegyik.
Nem,nem csak téged idegesít ez a kifejezés!
De ez az oldal,főleg ez a kategória tele van hiperérzékeny," de én babát szeretnék" nőkkel,akik ráadásul egymás hülyítik!
A korán teszteléstől kezdve a szétszedett,szét vágott teszteken át az odaképzelt csíkokig. Múndezt pár hónap próbálkozás után képesek produkálni! Ami azért durva,mert kb.mintha sosem élveznék a szexet,csak legyenek már túl rajta és jöhessen a baba...
Gáz,na! De ezt itt nem szabad mondani! Húúú,már el is szóltam magam :-D
Valahol örülök annak, hogy valaki végre kiírta ezt a kérdést. Egy ideje már nagyon bántja a szememet, hogy kb. minden második kérdés erről szól. Csak én sajnáltam az energiát arra, hogy kérdést írjak ki erről.
Talán "gyáva" is voltam kicsit, hogy majd jól nekem esnek. De megnyugodva látom, hogy azért még vannak olyanok, akiknek a gyerekvállalás valóban öröm és nem teljesítmény.
És megjegyzem: valóban nem azok ellen szól ez, akik már nagyon régóta próbálkoznak és valami probléma miatt akár évek óta nem sikerül. Családomban is van ilyen, sajnos, és nagyon drukkolok, mert igazi szülőnek való párról van szó. Az ő esetükben érthetőbb a görcsös akarás. Mondjuk az ő szájukból még soha nem hallottam ezt a kifejezést. És itt is úgy veszem észre, hogy nem olyanok használják, akik évek óta próbálkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!