Csak szerintem undorító kifejezés a "babaprojekt"?
Nekem is felall a szor a hatamon tole. Soha nem hasznaltam ezt a keptelen szoosszetetelt, pedig van harom gyerekem.
41/N.
8as vagyok
az amúgy nem sérti a füled hogy hormonbomba, mert az enyémet inkább.
Az amúgy kis okos fejeddel férfiként sosem fogod felfogni milyen nagy terhelés a szervezetnek egy tehesség. Milyen rentgeteg változás megy végbe mire megszületik a saját véred. Na meg maga a szülés amikor egy borsónyi lyukon préselsz ki egy görögdinnyét. Ez is egy olyan mondat amit nők bátrabban mondhatnak mint azok akik sosem fognak szülni sem hormonbombának lenni....
Szóval előbb válogasd meg a szavaidat mert én csak egyet kivánok következő életedben legyél nő. 😂😂😂😂😂
En tervezett babavallalasnak hivom, de szerintem a babprojekt ugyanaz.
Nyilvan a tobbseg nem elso perctol szamolgat, de par sikertelen ciklus utan ne legyen mar valaki undorito, mert utana mer jarni, hogy mikor ovulal.... Nekunk ez a harmadik probalkozos honap, ha most sem jarunk sikerrel, akkor en is fogok ovulacios tesztet hasznalni, mert hiaba szeretjuk egymast meg gyakran egyutt vagyunk, ha mondjuk mindig rosszkor vagyunk egyutt.
Foleg ferfi letedre, nehogy mar ez legyen a legnagyobb bajod.
En a "babasodas" es a "zebras terhessegi teszt" kifejezesektol akadok ki, azok a babaprojektnel is gazosabbak.
Mondom ezt nokent, gyerekeskent, kismamakent.
A babaprojekt nem azt jelenti, hogy projektkent fogja fel az ember... Mint mar irtak elottem, ez egy kulfoldrol atvett szo, a babatervezes szo helyett hasznaljak sokan, de nem elemzik a szo jelenteset. Te egy olyan szon lovagolsz, aminek a magyar jelentese a tervezett babavallalas. Felesleges boncolgatnina szot, mindenki ugy nevezi ahogy akarja.
Tenyleg vicc, hogy nincs jobb dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!