Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hiszteroszkópiás műtétem lesz...

Hiszteroszkópiás műtétem lesz sövény miatt. Milyen a műtét? Vágnak a hason úgy, mint a laparoszkópiánál? Hány napig kell kórházba lenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, ez egy méhfeltárás, nekem nem vágtak sehol, hüvelyen keresztül végzik,nálam altatásban, gondolom másnál is, debrecenben csinálták.. egy napig kellett még utána bent maradni, de azt is csak azért mert belázasodtam..egyéb esetben pár óra pihenés után haza engednek. Nekem csak a doki eü okokból szét akart bent nézni, de közben kiderült, hogy méhsövényem van, és mondta, hogy ha már ott járt benn akkor rendbetette, utána kb egy hétig vérezgettem és minden rendben van azóta. Sikeresen terhes lettem, meg is szültem, tehát ne aggódj.
2010. máj. 12. 20:45
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ.és otthon kellett maradnod még vagy utána lehet menni dolgozni?köszi
2010. máj. 13. 09:47
 3/5 A kérdező kommentje:
még annyit szeretnék,hogy igy is veszélyeztett terhes voltál?
2010. máj. 13. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, én épp nem dolgoztam tehát otthon voltam utána, de mindenképpen egy pár napot azért légy utána otthon, feküdj pihenj, mert kicsit másabb lesz a vérzés mint normál mensikor.Igen veszélyeztetett terhes voltam de nem amiatt, hanem mert pajzsmirigyes voltam.És ne fesd ki a körmöd ha bemész, nekem sötét bordó volt mert nem tudtam, hogy altatnak, nem voltam róla felvilágosítva, majdnem leszedték a fejem:)) hozzám vágták a körömlakklemosót, hogy mossam le:DDD mert akkor nem látják műtét közben a körmön az esetleges elváltozásokat ha gáz lenne.
2010. máj. 13. 19:31
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!!
2010. máj. 17. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!