Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet babás...

Szerintetek lehet babás vagyok,? Vagy túl korai bármi tünetet érezni?

Figyelt kérdés
35-42nap ez a max. a ciklus,de most 3napja kb.olyan megjön érzésem van.A derekam fájdogál.A cicim most nem.Márc.3.-án volt meg.Nálam mensi előtt cicifájás szokott lenni.Szinte enni se eszek.Nem tudom mire vèlni ezt.Szerintem korai lenne bármit is érezni.26vagyok.Tesztelni is korai,de azért lehet ma veszek és megnèzem.
2017. ápr. 2. 09:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akkor majd doki megmondja mi van. Ilyenkor mar ki kellene a tesztnek mutatnia, ha pozitiv, illetve ha a sikeresnek velt aktus utan 14 nappal mar mindenkepp.
2017. ápr. 14. 08:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!60napra megjött.Se görcs semmi nem jelezte.A menszes alatt se görcsöltem.Így nem mostanság fogok teherbe esni megyek a vizsgálatokra.Akkora fèlelem/szorongás van már bennem hogy én nem leszek anyuka.
2017. máj. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!