Szerintetek lehet babás vagyok,? Vagy túl korai bármi tünetet érezni?
Figyelt kérdés
35-42nap ez a max. a ciklus,de most 3napja kb.olyan megjön érzésem van.A derekam fájdogál.A cicim most nem.Márc.3.-án volt meg.Nálam mensi előtt cicifájás szokott lenni.Szinte enni se eszek.Nem tudom mire vèlni ezt.Szerintem korai lenne bármit is érezni.26vagyok.Tesztelni is korai,de azért lehet ma veszek és megnèzem.2017. ápr. 2. 09:58
1/12 anonim válasza:
A "tunetek" kimaradt verzes elott (de inkabb 6-7. het elott) abszolut nem mervadoak. Egyreszt barmikor barkinek barmelyik ciklusban johet-mehet a mellfeszules, hasszurka, stb. Masreszt koraterhes es premens tunetek megegyeznek, szoval ezek sem mervadoak. Harmadreszt, ameddig teszt nem pozitiv, nincs annyi hcg a szervezetben, hogy valodi terhesseget jelentsenek a tunetek.
2/12 anonim válasza:
Sajnos nem mérvadóak ezek a jelek. Nálam is teljesen más tünetek vannak most, mint szoktak mensi előtt, görcsölgettem is, mensi sehol. De a teszt teljesen negatív, szóval becsaphat a szervezet is.
3/12 anonim válasza:
1. vagyok, amikor elkezdtunk elesben probalkozni, minden honapban ereztem valamit amit huha eddig meg sosem...aztan amikor terhes lettem, minden ugyanolyan volt, mint sima ciklusokban.
4/12 anonim válasza:
Ha 35-42 naposak a ciklusaid, az eléggé nagy szórást mutat. Nem akarok ünneprontó lenni, de még egy pontos és fixen kiszámítható ciklussal is van, hogy nehezen jön össze egy baba, nemhogy egy 7 napos eltéréssel "dologozó" ciklusnál. Előbb talán érdemesebb lenne felkeresni egy nőgyógyászt, hogy állítsa be rendszeresen a ciklusod vagy legalább peteérést kövessetek nyomon, ha gyereket szeretnél, mert így sokkal nehezebben behatárolható az ovu, szerintem. A kérdésedre is válaszolva: most vagy a 31. napon. Ha 35 és 42 közötti a ciklusod, akkor ez még túl korai lenne terhességi tünetnek; az majd csak a kimaradt mensi után fog jelentkezni és az sem azonnal... A teszt is még korai, főleg, ha még ki sem maradt; vagy legalábbis nem tudod, mert a köv. ciklusig van 4-11 napod...
5/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Mèg mindig semmi jele hogy megjöjjön.Se cici fájdalom se semmi olyan.Nagy ritkán benyilal a hasam alja.Ma volt 1-2illat amit èreztem kint a szabadba.Vettem tesztet reggel megcsinálom.Ilyenkor nálam jeletkezni szokott a pms tünetei.Igazán nincs semmi tünet ez a fura.
2017. ápr. 13. 22:14
6/12 A kérdező kommentje:
Voltam nődokinál március közepén és a kövi ciklusba lenne hormonvizsgálat.
2017. ápr. 13. 22:28
8/12 anonim válasza:
A tesztnek mar kell mutatnia, ha terhes vagy.
9/12 anonim válasza:
Ezt az 1-2 illatot meg nem ertem :) Tavasz van, en ezer illatot erzek ilyenkor terhesen meg nem terhesen is :) Ha Te csak 1-2-t, az inkabb natha :))))
10/12 A kérdező kommentje:
Nem jól írtam :) Én arra értem amit más nem érzett de én meg nagyon.Tudom hogy tavasz van :)De nem ezekre az illatokra gondolok.Gabriel negatív lett reggel.
2017. ápr. 14. 08:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!