Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap járt le a két hét az...

Tegnap járt le a két hét az ovu után ( ugy tudom 2 hét kell a beágyazódáshoz) ha babás lennék, ki kellene mutatnia a terhességi tesztnek? Vagy még korai lenne? Tünetet kéne éreznem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
tünetnek maximum az átlagos pre mend tünetek lehetnének. mindjárt megjön érzés mell feszülés stb. esetleg gyakoribb pisilés. de sok kismamamának nincs semmi tünete igy erre ne alapozz, a másik meg hoyg amikro az ember babát akar be is tudja magyarázni magának a tüneteket. Én is jártam már igy többször pedig baba sajnos nem volt a dologban. A teszt valószinüleg kimutatja már, de nem 100%. Ismerek olyat akinek ovu után 20 nappal lett elöször pozitív a teszt.
2013. szept. 18. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Mellfeszülést érzek, de ez lehet a menzesz tünete is, és sürüen járok pisilni, de szerintem felfáztam kicsit. Holnap csináljak egy tesztet? Jövő hónap elején kellene megjönni, viszont rendszertelen a menstruációm..
2013. szept. 18. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
ha jövö hónap elején jön meg akkor még korai a mellfeszülés. Ennyire hosszú a ciklusod második fele??? tuti volt ovud? voltál már kivizsgáláson hogy miért rendszertelen. Általában hprmonális probléma okozza és ha az van akkor kicsi rá az esély hogy sikerüljön.
2013. szept. 18. 17:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy volt ovum, mert MEGÉRZEM! Viszont pont ovu napján nem tudtunk együtt lenni a párommal, csak másnap este. Voltan nődokinál, de nem sok mindent mondott ..
2013. szept. 18. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
hát a másnap sajna már késő mivel a petesejt 24 órán át megtermékenyithetö maximum és van hogy a spermiumoknak akár több óra amig eljutnak oda ahova kell. Az meg hoyg megérzed egy dolog, nekem is sokszor van tünete aztán kiderült mégsem tud megrepedni és sokszor még csak rendes méretű sem lesz a petesejt. uh-on nézték elötte pár nappal de ovu jelem, fájdalom és nyák mégis volt. Sajnos csalókák ezek a dolgok.
2013. szept. 18. 17:45
 6/6 A kérdező kommentje:
2013. szept. 18. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!