A 12. napon barnás folyásom volt, ez mitől lehet, mert beágyazódáshoz még korai szerintem?
Figyelt kérdés
A dokinál a 10. napon voltam, ott mondta, hogy már a tüszőrepedésen túl vagyok és kilökődött a pete! Lehetséges, hogy akkor beágyazódás volt. 23-24-25. naposak a ciklusaim!2009. júl. 20. 09:29
2/5 A kérdező kommentje:
olyan jó lenne, már 7 hónapja várjuk a babát!:)
2009. júl. 20. 09:36
3/5 anonim válasza:
Beágyazódás a nagykönyv szerint a 7-10. napon van, a megtermékenyüléstől számítva.
4/5 anonim válasza:
megértelek h nagyon örülnél neki!mi 14 hónapja próbálkozunk és már én is nagyon örülnék neki ha végre teherbe esnék!szorítok h baba legyen!
5/5 A kérdező kommentje:
3. válaszolónak! Sajnálom, hogy eddig nem jött össze! Én elmentem vizsgálatokra, párom is, de minden rendben velünk! Múlt csütörtökön elmentem összeférhetetlenségi vizsgálatra, és ott derült ki, hogy a szervezetem megöli a spermákat! Így augusztus végén inszemre megyek, nagyon izgulok, de jobb lenne, ha természetesen eshetnék teherbe! Ne csüggedj, vizsgálatok voltak már nálad, nálatok?
2009. júl. 20. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!