Mitől 'szakad le majdnem az ember dereka' ha terhes lesz? Többször olvasom itt ezt is, mint korai terhességi tünetet. Mi okozza (az elmaradt mensi idején)?
Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 12:58
1/3 anonim válasza:
Ezt is a terheshormonok okozzák, tágul a csípőd, hogy a baba jobban elférjen. Nekem az első gyereknél főleg az első trimeszterben volt rettenetes. pedig azt olvastam, hogy inkább a 30. héttől jellemző. Na, a 2. gyerekkel valóban akkor jelentkezett. Csinálhattam vele bármit, nem sokat segített. Masszázs, kismamatorna, stb. Végülis magától elmúlt egy idő után. Most 39. hétben vagyok, most a combom fáj, azt nyomja nagyon a gyerek.
2/3 anonim válasza:
Ez inkább kései terhességi tünet. Félidő után a medenceövi csontok és kötőszövetek elkezdenek tágulni, hogy helyet adjanak a gyereknek, és majd könnyebben kiférjen a szülőcsatornán. Mit mondjak, kegyetlenül tud fájni...
31h km
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, én is így gondolom. Már van egy babám, vele nekem is csak a vége felé fájt a derekam, itt viszont sokszor olvasom a "szerintetek terhes vagyok?" típusú kérdéseknél, hogy már a nemvárt menses előtt érzik többen és kora-terhességi tünetnek vélik.
2010. febr. 10. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!