Tini mamik? Akik fiatalon szültek, vagy akár ismerősök? Vannak még? 16 évesen szültem jó anya vagyok.
Figyelt kérdés
Imádom a kisfiam, Már akár 14 évesen is kész lettem volna egy gyerekre :) Egész életemben anyuka akartam lenni ez volt az álmom :3 Csodás az életem :) Ki hogyan éli, élte meg ezt az egészet??2017. ápr. 1. 17:48
21/46 anonim válasza:
Hát én nem lennék rá ilyen büszke,hogy olyan s.gg h.lye vagyok,hogy még az érettségit se tudom lerakni. Meg arra se,hogy minimálbért keres a férjem és úgy szülők gyereket,az én nulla bevételemmel.
22/46 A kérdező kommentje:
amint lehet szeretnék majd dolgozni :) És vagy 5 évig nem tervezünk gyereket :) Nem vagyok én tenyészállat :D szeretnék egy szakmát is letenni okj-sen :) Bolond azért én sem vagyok hogy szüljem világba a gyerekeket :) Egyszerűen úgy érzem megértem az anyaságra ilyen fiatalon is :) Ez volt az álmom, hogy csodás férjem és gyermekem legyen :) Beteljesült, boldog vagyok :) Mindenkinek csak a boldogságot kívánom ki-kiek más a boldogság :)
2017. ápr. 1. 19:57
23/46 A kérdező kommentje:
Én igenis büszke vagyok a családomra, mindent megtesz ami tőle telik :) Nem vagyok rá büszke nyilván, hogy nem tudnám letenni az érettségit :) De ez van én élvezem az életet a karomban a kisfiammal és a csodás férjemmel :)
2017. ápr. 1. 20:02
24/46 anonim válasza:
Kérdező, csak egyet szeretnék tudni, ha majd a gyerkőc kirepül a szárnyaid alól, akkor mi lesz veled? Semmi más célod nincs? Okj-hez érettségi kell. Mi lesz azután, megbolondusz, hogy "elhagy" a gyermeked?
25/46 anonim válasza:
Szerintem kamu.. túl jól fogalmazol és helyesen írsz ahhoz képest amit mondasz. Azon kívül egy minimálbéres fizetésből nem lehet ilyen boldogan és elégedetten éldegélni ahogy te előadod.
26/46 anonim válasza:
S gondolom nincs gond az idegennyelvvel ha külföldre készültök illetve van legalább 2000 eurótok félretéve indulásra... Költői kérdés nem várok választ.
27/46 anonim válasza:
8-asnak üzenem: 10.osztályom van nekem is, mint a kérdezőnek. Azt állítod: soha, semmilyen munkát nem fog vele találni. Egy kis ellenpélda :) 10.osztályommal keresek havi 220ezret, bejelentett, rendes munkahelyen.
28/46 anonim válasza:
21:14 Kivételek erősítik a szabályt erre azt szokták mondani. Ehhez jókor kell jó helyen lenni, mert szinte 0 ennek az esélye
29/46 anonim válasza:
Megkérdezhetem mit és hol dolgozol 220-ért?
30/46 anonim válasza:
Megkérdezheted. Nem tiltja semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!