Tini mamik? Akik fiatalon szültek, vagy akár ismerősök? Vannak még? 16 évesen szültem jó anya vagyok.
Ki hogy..
Nemrég volt a hírekben, hogy tinimami kidobta a babáját az ablakon. Meghalt.
Pont ez az, hogy a válaszodból lehet köetkeztetni arra, hogy nem igen nőttél fel a feladatra. Gondoskodni a gyerekről mindneki tud, aki akar, de hogy felfogd, hogy attól, mert most van munkája a párodnak, még nem biztos, hogy örökké lesz. Az, hogy te neked még érettségid sincs, gáz. Soha semmilyen munkát nem fogsz vele találni. És lehet, hogy most még nincs rá szükséged, mert a párod pénzén élsz, de lehet hogy nem lesztek együtt örökké, vagy megszűnik a munkahelye stb. és akkor majd nézhetsz, hogy mi a fenét csinálj. Erre szoktád mondani tudod, hogy vki felnő a feladatra, nem arra, hogy megeteti a gyereket és tisztába rakja.
Örülök, hogy boldog vagy így, nem akarok rosszat, hogy bekövetkezzenek ezek a dolgok, de jobb lenne belátni, hogy ez benne van a pakliban.
Személyes megjegyzés: Én felnézek a szüleimre, mert mindent saját maguk értek el. Anyukám takarítóként is dolgozott, mellette anyukám kismillió iskolát és képzést elvégzett, 20 évesen szült a bátyámat és engem, apukámmal saját kezükkel építették a 2 szintes családi házunkat, azóta mindkettőjük kiépítette a sajját vállalkozásukat és megengedhetik maguknak, hogy a 2 gyereküknek lakást vásároljanak és hogy nyaralni járjanak.
Nyilván én is megtehetném, hogy huszonvéesen gyereket szüljek és a párom nyakán élősködjek, de nem teszem, mert nem vagyok ennyire bolond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!