Nemvárt napján feljebb ment a höm, ez jelentheti, hogy sikerült a baba?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 1. 08:55
1/10 anonim válasza:
Inkabb terhessegi teszt mint a homero.
2/10 anonim válasza:
Azt is, de azt is, hogy ket nap mulva leesik es megjon.
Igazabol ezzelnem vagy elorebb.
3/10 anonim válasza:
A ho emelkedik, ameddig meg nem jon a verzes (esetleg 1-2 nappal elotte esik le). Szoval semmit nem jelent hogy nemvart napjan fent van, siman keshet par napot.
Csinalj egy tesztet ha holnap se jon meg, talan mar mutat valamit.
4/10 anonim válasza:
Lehet. Ha mindig pontos és ilyenkor már mindig le szokott esni a hőd de még fent van lehet jó jel. Én anno a leghosszabb ciklusomat vettem és mivel tudtam hogy mikor esik le, kivártam a nemvárt utáni napot és amikor reggel még feljebb ment teszteltem is.
5/10 anonim válasza:
Attól függ, mennyi. Ha 37 fölött van, akkor jók az esélyeid. Ha nem, akkor mág bármi lehet.
6/10 anonim válasza:
egyáltalán nem kell 37 felett lennie a hőnek ahhoz hogy valaki terhes legyen...
Igen kérdező,ha tényleg ma van a nemvárt és feljebb ment a hőd,az jó jel,szerintem holnap reggel tesztelj,ha nem jön meg,hajrá! :)
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó :) Nem teszteltem,nincs is itthon tesztem.Szándékosan nem vettem,nem akartam előtte csalodni.Tegnap 37,2 volt,ma pedig 37,1.Remelem nem fog leesni. Menszinek semmi jele,csak annyi,hogy néha érdekes hasszurkat érzek.
2017. ápr. 2. 09:46
8/10 anonim válasza:
drukkolok :) nem teszteltél azóta? hőd hogy áll?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nem teszteltem,mert lejjebb ment 36,9re,így szerintem már esélyes,hogy meg fog jönni.Ha nem jön meg,akkor holnap tesztelek.
2017. ápr. 3. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!