Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért mond mindenki mást a...

Miért mond mindenki mást a peteéréssel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Az egyik azt mondja, hogy mikor leesik a hő, akkor van peteérés, a másik meg azt, hogy mikor emelkedni kezd.

Valaki azt mondja, hogy mikor tojásfehérjés nyák van, akkor van ovu, valaki meg, hogy mikor elmúlik és szárazságot tapasztalunk.

Most akkor hogy időzítsünk? Kezd zavaros lenni, mert a neten is különbözőeket írna az oldalakon.

2010. máj. 12. 13:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!Én úgy tudom,hogy amikor leesik a hő akkor van peteérés,és ha utánna felmegy akkor megtörtént a tüszőrepedés.(már ha fent is marad)

A legegyszerűbb,hogy amikor leesik a hőd onnantól szex és még aznap is amikor már megemelkedett.

2010. máj. 12. 13:37
 2/4 anonim ***** válasza:

mert mindenki máshogy tudja és ezért egy nagy kavar van a fejekben. és mert nehéz is meghatározni

előjelei:

a tojásf nyák

+ teszt

szúrkálás

utójelei:

a megemelkedett hő

elmúlt a szúrkálás

csökkent a folyás

a kettő között történik meg a tüszőrepedés (általában hajnali órákban) ekkor reggel van aki még elcsípi a hőleesés (nagyon rövid időre esik csak le), vagy az is lehet, hogy reggel már emelkedett hőt mér. (ha sikerült elcsípni a reggeli leesést, akkor érdemes du mérni mégegyet, annak már emelkedettnek kell lennie). még aznap érdemes egyet ráhúzni

öszzegezve: a tojásf napokon és az utána következő száraz napon kell akciózni. ugyanez vonatkozik a hőre is

2010. máj. 12. 13:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Mert eltérő az orvosok álláspontja is az ügyben. Van aki azt mondja, hogy amikor csökken a hő, a másik szerint pedig akkor van amikor el kezd emelkedni, de ez sokszor csak pár óra különbséget jelent, úgyhogy a peteérést egy napra nem hanem inkább pár napra lehet leszűkíteni, nem egy jelből, hanem jelek összeségéből. A tojásfehérjés nyák, pedig olvastam, hogy már napokkal előtte van és amikor testápoló szerűvé válik, akkor már megtörtént az ovu, mivel a tüszrepedéskor kiáramló hormonok szinezik át a folyást. A kettő között pedig van egy szárazabb pár nap, ezalatt is fogamzóképes a nő. Érdemes magad megfigyelni nekem pl a petefészkem is mensiszerűen fájt középidőben, és ha egy ciklus alatt használsz ovu tesztet, akkor a köv. hónapban már tudni fogod kb mikor van.

30 hetes km

2010. máj. 12. 13:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert lehet, hogy mindegyikre volt már jó pár példa:)
2010. máj. 12. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!