Van itt olyan, akinek elsőre sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban döntöttük el a férjemmel, hogy jöhet a babó :) Kinek sikerült első hónapban?2017. márc. 26. 18:40
11/25 anonim válasza:
3bol ketto fogant 1 alkalom nem vedekezesbol,egy pedig elso hónapban.De valószínűleg ez nem altalanos.
12/25 anonim válasza:
Mi megszakításoztunk, három évig egyre felelőtlenebbül - igazából már mindketten akartuk a babát, csak még nem mondtuk ki. Karácsony éjszakáján fogant meg, nagyjából akkor is döntöttük el, hogy nem védekezünk tovább. :)
13/25 anonim válasza:
Az elsőnél elég volt egyszer nem védekezni :/ A másodiknál 3x voltunk együtt a pozitív teszt előtt
14/25 anonim válasza:
Nekünk az első kisfiunk az első hónapban sikerült. A kistesó az ötödikben.
15/25 anonim válasza:
Nekünk mindkét baba elsőre sikerült.
16/25 anonim válasza:
Első fiam első hónapban, a második 4 év után, vizsgálatok kezelések, gyógyszerek segítségével. Ez lutri.
17/25 anonim válasza:
A kislányom első hónapban megfogant. Most kistestvért szeretnénk. Az első hónapon már túl vagyunk, remélem azért nem kell majd túl sokat várnunk rá.
18/25 anonim válasza:
Amint eldöntöttük, hogy jöhet a baba, következő hónapban már velünk volt ( nem kizárt, hogy elsőre sikerült, de szerntem maximum 2. próbálkozásra :) )
19/25 anonim válasza:
Ebből statisztikát nem tudsz leszűrni, mert alapból úgy tetted fel a kérdést hogy azok válaszoljanak akiknek sikerült..
20/25 anonim válasza:
Statisztikával nem mész sokra. De én úgy tudom 4 hónap az átlagos idő. Ebben persze sokaknak sikerült elsőre, de többeknek jópar hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!