Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 nap mulva kellene megjonnie...

6 nap mulva kellene megjonnie amit nem várok. Tegnap és ma ugyan abban az időben mertem a hőmet 36.5 lehet igy baba? Sokan irjak valakinek akinek sikerült magasabb volt s hője.

Figyelt kérdés
2017. márc. 8. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
en si erre kivancsi vagyok , en nem mertem ezelott mikor terhes maradtam , csak mikor pozitivat teszteltem , 36-8 ,37 volt , de elveszitettem , most pedig nekem is ennyi a hom es nem tudom sikerult most vagy sem :) meg nekem is ennyi van hatra hogy megjojjon :)
2017. márc. 8. 19:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Ohh de jo egy cipőben járunk ird majd meg.mi lett azért kico vagyok drukkolok

Dóri

2017. márc. 8. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért ez a hő dolog nem ilyen egyszerű. Egész ciklus alatt mérni kell, abból lehet kiszámolni az alaphőt, és ahhoz lehet viszonyítani. Jó esetben mármint amikor megreped a tüsző, akkor a hő megemelkedik 0,4 fokot, és fent is marad, vagyis a hő csak akkor utal terhességre, ha több mint 16 napja magasan van. És persze reggel rögtön ébredés után kell mérni, úgy hogy még ki sem kelsz az ágyból.

Mutatok nektek egy babás görbét, kívánom, hogy nektek is legyen ilyen hamarosan

www.ciklus.hu/images/diagramok/2ea77f5e81c773b0966a02a7af6dbf5a_170124_170309_1489017600_.png

és ilyen amikor nincs baba :

[link]

remélem segítettem

2017. márc. 9. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor a babás még egyszer :)

[link]

2017. márc. 9. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Így van, egy db hőből nem tudunk mit mondani. Ha pl. 35.9 az alaphő, akkor szipiszupi... Szal így x.
2017. márc. 9. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!