A többség mikor tesztel pozit? Mármint amikor már késett vagy sokkal előbb?
Figyelt kérdés
Azt latom, hogy itt sok nő mar 10-12 dpo korul pozitívat tesztel ,de az en barati / csaladi koromben hiaba teszteltek.. keses elott nem lett pozi. Nem nem árulták el.( akivel olyan a kapcsolatom azt megkérdeztem) es késés után is csak halványat teszteltek :/
Ti mikor teszteltetek? Van itt még olyan aki kivárt? Én kiszeretném várni a 14 dpot legalább. Péntekre nem várom !
2017. márc. 21. 17:03
11/15 anonim válasza:
Én is a nemvárt napjján teszteltem, délután.
Erős pozitív lett. Azért még reggel is megismételtem 😊
Már egy ideje próbálkoztunk, de mindig kivártam. Azt hiszem nem akartam reménykedni h " hátha csak korán teszteltem"
12/15 anonim válasza:
Én 3 nap késés után teszteltem halvány pozitívat. 9+6 hkm
13/15 anonim válasza:
megkérdezhetem miért csak félig volt hasznos a válaszom? azt irtam hogy a 14.dpon tesztelhetsz kimutatja ha van baba. mi volt ebben félig hasznos? na mindegy
14/15 A kérdező kommentje:
Tolem kerdezed? Senkit se "pontoztam" mèg! Nekem hasznos volt köszi!
2017. márc. 21. 21:34
15/15 anonim válasza:
Pontosan a nemvàrt napjàn lett alig làthato pozitiv.Inszem volt biztosra tudom hogy mikor fogant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!