A többség mikor tesztel pozit? Mármint amikor már késett vagy sokkal előbb?
Figyelt kérdés
Azt latom, hogy itt sok nő mar 10-12 dpo korul pozitívat tesztel ,de az en barati / csaladi koromben hiaba teszteltek.. keses elott nem lett pozi. Nem nem árulták el.( akivel olyan a kapcsolatom azt megkérdeztem) es késés után is csak halványat teszteltek :/
Ti mikor teszteltetek? Van itt még olyan aki kivárt? Én kiszeretném várni a 14 dpot legalább. Péntekre nem várom !
2017. márc. 21. 17:03
1/15 anonim válasza:
Fiamnál megvártam,hogy késsen, második babánál nemvárt napján teszteltem, harmadik babánál nemvárt előtt két nappal,mert ugyanugyan tüneteim voltak mint előtte. Elsőnél,rögtök erős pozitív lett, második,harmadik terhességnél,halvány de egyértelmű pozitív.
2/15 anonim válasza:
Én elszámoltam magam, ezért pár nappal korábban (26. nap) csináltam az első tesztet, negatív lett. a 29. napon lett pozitív. Közben nem csináltam.
3/15 anonim válasza:
Nemvárt elött 2 nappal teszteltem pozit.
4/15 anonim válasza:
Én 12.dpo-n ( mensi előtt két nappal) és nekem egyértelműen pozitív volt,de én is sok olyat hallottam,hogy hiába terhes volt még a nem várt napján sem mutatta ki.Biztos ez is egyéni dolog,na meg függ,hogy tudod e pontosan mikor volt peteérés és hanyadik dpo-n vagy,milyen hosszú egy ciklus...
5/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.:)
Remélem van még olyan aki kivárt és ír nekem vagy esetleg olyan akinek negativ lett a teszt aztan nemvart utan pozitív?!:)
2017. márc. 21. 17:52
6/15 A kérdező kommentje:
Uh segitsegevel mindent tudunk pontosan.:)
2017. márc. 21. 17:53
7/15 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél csak a nemvárt után 2-3 nappal lett halvány pozitív.
8/15 A kérdező kommentje:
Ti tesztelnétek medi lab 25 össel 14.dpon reggel???:)
2017. márc. 21. 18:17
9/15 anonim válasza:
nyugodtan tesztelhetsz a 14.dpon akkor már kifogja mutatni ha van baba
10/15 A kérdező kommentje:
Az van ráirva "3nappal beagyazodas utan kimutatja a terhességet"a masikra h az elmaradt menzesz elso napjatol kimutatja.
2017. márc. 21. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!