Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel hónap végén?

Ki tesztel hónap végén?

Figyelt kérdés
szednetek kell valamit? mértek hőt?
2017. márc. 7. 08:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16.-ra nem várom, 20.ig, ha nem jönne meg tesztelni szeretnék. Remélem sikerül. 3. próbálkozós hónap.

Nem foglalkozom a hőmérőzéssel, ovu teszttel. Ha most sem sikerülne akkor talán ovu tesztet fogok venni, mert pontosan nem tudom belőni, hogy még is melyik nap van pém, mert nyákom nincs, csak pici hasfájás, ami 3-4 napos volt. De 2 naponta együtt vagyunk, szóval biztosan nem maradunk le. Múlthónapba középidőbe mindennapos volt, de az nem jött be. Ciklusom meg 29-32 nap között szokott lenni.

Te kedves kérdező?

2017. márc. 7. 09:01
 2/16 A kérdező kommentje:

szia az ovutesztet mindenképp ajánlom olcson lehet beszerezni a fastest.huról és nagyon jók! :) Nekem eddig sosem volt peteérésem, visszagondolva egyértelmű.. nem volt soha tojásfehérje szerű nyákom, tegnap még az is volt meg szép nagy tüszőim (clostilbegyttel) :) most várok h megrepedjen , hőt nem mérek , nem értek hozzá. február 23ra nem várom.:) ma van a 15.ciklusnapom, ma ovutesztelek.:) tegnap még negativ volt.

NAGYON DRUKKOLOK NEKED.

2017. márc. 7. 09:07
 3/16 A kérdező kommentje:
ja és tegnap először voplt intenzíven petefészek szurkálásom is
2017. márc. 7. 09:08
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia. nekem ma lett pozitív az ovuteszt. kicsit csúszott mert 13.14.nap szokott lenni ovum. tegnap együtt voltunk meg ma is együtt leszünk. drukkolok :) nekünk ez a 8.próbálkozási hónapunk. kislányom is 8.hónapra jött össze
2017. márc. 7. 09:39
 5/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nekem nincs soha sem nyákom, ha van is akkor lehet észre se veszem. Remélem nem ez miatt nem estem eddig teherbe. :O Kiderülne, hogy nincs is pém. De azt meg kétlem mivel, minden hónapba van has szurkálás középidőbe.

2017. márc. 7. 10:04
 6/16 A kérdező kommentje:
attól még lehet péd.mert olvastam h nincs mindenkinek ez a nyák, csak ez állítólag a legbiztosabb jele. de olyat is olvastam h valakinek volt ilyen folyása mégsem volt peteéérése..szóval nem hiszem h csak a folyáson múlik, bocsi h megijesztettelek.:) utolsóelőtti ,TE most hányadik ciklusnapon vagy? nekem is ma lett pozi az ovutesztem vagyis én annak látom de délután megsimétlem meg holnapis akkor majd kiderül. mintha még kéne erősödnie úgy látom.szval meglátjuk .:) minden nap együtt vagyunk szval nem maradunk le. de jobban örültem vna ha ma még nem pozi és kihagyhatunk legalább egy napot.:) a spermiumok miatt :)
2017. márc. 7. 11:04
 7/16 anonim ***** válasza:
En a 16. Ciklusbapon vagyok de csak a ciklus elso feleben voltak eros jeleim most elmult. Se libido emelkedes inkabb zero se peteeresre utalo jel semmi nincs mar. 12. Ciklusnapig volt. Remelem osszejott .
2017. márc. 8. 22:30
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen reméljuk. Akkor egy napon vagyunk.:) nekem 31.napon van a nem várt napja. Neked?
2017. márc. 8. 22:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem is :D
2017. márc. 9. 06:31
 10/16 A kérdező kommentje:
az komoly :D nem semmi
2017. márc. 9. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!