Ki tesztel hónap végén?
Szia!
Én 16.-ra nem várom, 20.ig, ha nem jönne meg tesztelni szeretnék. Remélem sikerül. 3. próbálkozós hónap.
Nem foglalkozom a hőmérőzéssel, ovu teszttel. Ha most sem sikerülne akkor talán ovu tesztet fogok venni, mert pontosan nem tudom belőni, hogy még is melyik nap van pém, mert nyákom nincs, csak pici hasfájás, ami 3-4 napos volt. De 2 naponta együtt vagyunk, szóval biztosan nem maradunk le. Múlthónapba középidőbe mindennapos volt, de az nem jött be. Ciklusom meg 29-32 nap között szokott lenni.
Te kedves kérdező?
szia az ovutesztet mindenképp ajánlom olcson lehet beszerezni a fastest.huról és nagyon jók! :) Nekem eddig sosem volt peteérésem, visszagondolva egyértelmű.. nem volt soha tojásfehérje szerű nyákom, tegnap még az is volt meg szép nagy tüszőim (clostilbegyttel) :) most várok h megrepedjen , hőt nem mérek , nem értek hozzá. február 23ra nem várom.:) ma van a 15.ciklusnapom, ma ovutesztelek.:) tegnap még negativ volt.
NAGYON DRUKKOLOK NEKED.
Első vagyok.
Nekem nincs soha sem nyákom, ha van is akkor lehet észre se veszem. Remélem nem ez miatt nem estem eddig teherbe. :O Kiderülne, hogy nincs is pém. De azt meg kétlem mivel, minden hónapba van has szurkálás középidőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!