Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tesztel a hónap végén? És...

Ki tesztel a hónap végén? És milyennel?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:

szia!én tesztelek elvileg március végén április elején nem kellene megjönnie.

Nem tudom,hogy a tesztig eljutunk e mert a höm nem emelkedik,igy lehet nincs baba.De már mi is nagyon szeretnénk!Én Clear Blue-val tesztelek!

2011. márc. 20. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is ugyan úgy vagyok mint te! Én sem várom elsejére!
2011. márc. 20. 17:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem 25-én nem kellene megjönnie.Remélem nem is jön :-)
2011. márc. 20. 17:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy pózit tesztelünk!!!:)
2011. márc. 20. 17:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 27.-re nem várom és lilly és wondfo tesztjeim vannak(vaterás).ma délutántól enyhe görcsszerű fájdalmat érzek az hasamban.remélem az a beágyazódás :D

Írjatok ám ha teszteltek :D

2011. márc. 20. 21:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Én egy hét múlva tesztelek és remélem, hogy mindenkinek lesz egy pár pózi tesztjei!
2011. márc. 21. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Drukkolok nektek meg magamnak is ! Pénteken este nem kellene megjönnie.Nem tudom kibirom -e addig tesztelés nélkül.
2011. márc. 21. 08:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is szorítok mindenkinek! De szerintem még ne tesztelj mert lehet, hogy még nem mutatna semmit:(
2011. márc. 21. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!