Ki tesztel hónap végén?
Figyelt kérdés
szednetek kell valamit? mértek hőt?2017. márc. 7. 08:43
11/16 anonim válasza:
Kivancsi vagyok. Ti milyen suruen vagytok egyutt?
12/16 A kérdező kommentje:
amikor 14.napon doki lemérte a tüszőim azt mondta mostantól 5 napig minden nap legyünk együtt ha lehetséges mert bármikor repedhet. de most aggodom h ez normális vagy sem mert nagyon fáj 2 napja a hasam a méhem környékén
2017. márc. 9. 11:32
13/16 anonim válasza:
Nekem is nagyon faj. De en nem nezettem tuszot. De nem tudom a pocakomban mi zajlik
14/16 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem lehet tudni!!:(
Hogy alltok csajok???:)
2017. márc. 15. 22:20
15/16 anonim válasza:
1. vagyok. sajnos nekünk ismét nem sikerült, ma megjött :(
Venni fogok ovu tesztet és hőt is lehet mérni fogok, hogy kiderüljön van e egyáltalán pém.
Annyira hihetetlen, hogy fiatalok, egészségesek vagyunk, fogamzásgátlót se szedtem soha és mindent megteszünk érte, de még se sikerül. :(
Sok sikert mindenkinek! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Hat en is vettem es ovuteszt mutatott lh novekedest mindig
A hő tuti megmutatja . Engem lh teszt becsapott vagyis nem mert mutatta.. de 9mmnél nem nott tovabb egyik tuszom sem. Orulok h mar most elmentem dokihoz. Closti megoldotta 6 nap es kiderul.:) sajnálom, hogy megjött. Fel a fejjel. Tudom,hogy nehéz :((
2017. márc. 16. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!