Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 - 7 nap mulva nem várom...

6 - 7 nap mulva nem várom holnap reggel reggeli pisiből a clearblue tesztel megcsinalhatom mutattni fog valamit? Ezt az egyet vettem többet nem .

Figyelt kérdés
2017. márc. 7. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
8.dpo-n? Nem fog mutatni semmit.
2017. márc. 7. 19:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi akkor várok hét végéig
2017. márc. 7. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én várnék, amíg nem jön meg. :)
2017. márc. 7. 20:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én holnapra nem várom. Ha nem jön meg, akkor szombaton reggel csinálok tesztet. Szerintem nagyon ráérsz a teszttel. Ilyenkor ha mutat is valamit, lehet kémiai is. Akkor meg csalodni fogsz. Legyél türelmes. Nekem 13 honap kellett ahhoz, hogy tudjam, hogy nem attol leszek terhes, ha a nemvárt elött tesztelgetek. :)
2017. márc. 7. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csalódni fogsz annak nincs értelme.... A clearblue amugy is kesobb mutatja tok mindegy mit írnak rá.... Vegyél facelle tesztet 300ft de az tuti kimutatja de azt is csak a nem várt napon csináld meg... Én is be voltam zsongva 1hetig tedzteltem negatívat és elkeseredtem mert türelmetlen voltam... Ra két napra megint nem birtam magammal és kimutatta....
2017. márc. 7. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!