Ki nem várja a héten, hogy élitek meg ezt az időt amíg kiderül sikerült e?
Héten csütörtökre nem várom. Próbálok nem rá koncentrálni, de természetesen izgatott vagyok! Figyelem a testem jelzéseit, de természetesen mindig minden ugyan az, és a vége , hogy megjön! Most nagyon el vagyok keseredve, mert mensi előtt 4 nappal mindig ezt érzem mint most! Mellfájdalom,és hasszúrkálás. És úgy érzem ez a hónap se sikerült! Csalódott vagyok.
Ti hogy élitek meg a mensi előtti pár napot?
Nekem örökkévalóság.
Szurkolok amúgy! :)
Akkor nem csak én vagyok így!! Nagyon köszönöm!!!
Én is mindenkinek aki babát szeretne! :)
Huu nagyon szorítok Neked!!
Én csütörtökre nem várom, de szúrkál a hasam már, és a melleim is érzékenyek. Szerintem meg fog jönni :(
Szerintem nekem sem sikerült. A melleim fájnak, de kezd enyhülni. Ez nálam a menzeszt jelzi :( szedem az e vitamint is, mert múlt hónapban csak 5 mm-es volt a méhnyálkahártyám ovu után, gondolom idő mire kifejti hatását. De nem baj, majd a következő hónapban! :)
Drukkolok mindenkinek! :)
3-as voltam, H.
Sokan vagyunk, és megy a drukk mindenkinek :))
Majd számoljatok be mi lett a végeredmény! Már én is izgulok. Mindjárt itt a csütörtök.
E vitamin az jó arra hogy a méh vastagsága megfelelő legyen?
Nekem a párom szedi, azt mondta az orvosa, hogy virgoncabbak lesznek a "picik" :)
Tegnap olvastam a kérdést, majdnem válaszoltam, de ma reggelre megérkezett a nemvárt. Így jártunk. A 8. hónap volt. Ti mióta próbálkoztok? Drukkolok nektek :-)
Amúgy sokan írták, hogy a terhesség elején "mindjárt megjön"-érzésük volt, így a remény megvan, amíg nem jön meg. (Bár, hogy őszinte legyek, pár napja már én is sejtettem, hogy meg fog jönni-úgy lett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!