Mi ad nektek reményt akkor, amikor kiderül, hogy megint nem sikerült a baba?
én épp az isten háta mögött(civilizáció zéró) dolgoztam 300 km-re a páromtól, de jött látogatni, meg hétvégére elvitt magához, így tudtam gyakorolni az autóvezetést is. egy kastélyban dolgoztam amúgy, 5 órát gyalogoltam, hogy városba érjek egy tesztet megvenni, amely patika nyitási idejéig még volt vagy 2 óra hossz...megvettem, 10 Eur-ba került...visszagyalogoltam mgint 5 óra hosszt és negatív...hát én elhatároztam hogy több tesztet nem veszek...
engem eléggé megtört az is, hogy távol lenni a családtól, próbáltam online kapcsolatokat szerezni, volt, hogy lázasan is dolgoztam, erre egy srác rámszállt, neki állt szidni, meg szapulni, de folyamatos zaklatás szinten.
ezután jött, hogy munkahelyet váltok inkább, mert elegem lett, ez a hely inkább remetéknek való.
a lényeg amit írni akarok, nekem mindig volt nagyobb bajom annál, minthogy épp negatív egy teszt.
de sikerülni fog, csak szeretettel kell várni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!