Figyeljem még magam vagy hagyjak fel vele, így hátha előbb össze jön a baba?! Nektek mikor sikerült?
Már kicsit unom a lh teszteket a hőmérőzést, a negatív teszteket, az "ahh már 3 napja késik tuti össze jött" szöveget.
Rossz mindig csalódni mikor azt hiszem h na most végre tuti sikerült..
Most arra jutottam, hogy nem figyelem magam, elterelem a gondolataimat..
Nektek így előbb jött a baba h felhagytatok mindennel?
Decemberre rengeteg dolgot szeveztunk a ferjemmel, igy november elehen, mikor megjott a mensim, ugy dontottem, hogy nem homerozok 2 honapig. Persze nem vedekeztunk, mert 'ugysem jon ossze'. Aztan beteg is lettem ra ket hetre, szoval a legkevesbe erdekelt a babaprojekt.
Most 30 hetes vagyok. Igen... novemberben estem teherbe.
Köszönöm a válaszokat
Nagyon jó volt olvasni :)
Várom még az egyéni sztorikat
4 hónapon keresztül megcsináltam vagy 20 tesztet. Teljesen rágörcsöltem. Sehol nem járt az agyam, csak hogy 2 csíkos legyek. Produkáltam a tüneteket. Darabokra szedtem a tesztet, hátha ott az a második csík. A sok csalódás elvette a kedvem. Onnantól kezdve nem érdekelt. 5. hónapban szokás szerint megint késett. Volt még egy kallódó tesztem a fiókban. Megcsináltam, pedig nem érdekelt. Teljesen hanyagul ránéztem, azt hittem jojózik a szemem! Két erős csík!
Most itt szuszog mellettem a 9 hónapos kisangyalom!
Tudom, nehéz betartani, de ne görcsölj rá. Hidd el, jön Ő, ha jönni akar! Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!