Június 13-án voltam együtt a párommal. Babát szeretnénk és pont pete éresem volt. Vam esély rá, hogy sikerült?
Figyelt kérdés
Szerintetek sikerülhet? Július 3-ára várom a mensest addig nem tesztelek. Viszont pár napja a mellem és alul szúr a hasam folyamatosan azt érzem hogy meg jött a legjobban a mai nap és testápoló jellegű folyás társul hozzá. Kinek mi a tapasztalata?! Drukkoljatok!2015. jún. 25. 21:14
1/8 anonim válasza:
Nem bántani akarlak, de most komolyan, ez milyen kérdés?
Szexeltetek? Igen
Védekeztetek? Nem
Akkor van esély? Van
Vagy megjön, vagy nem.
Azért drukkolok...
2/8 anonim válasza:
Előtte nem volt soha ilyen folyásod?
Amennyiben nem,akkor nagy eséllyel lesz pozi a teszted :)
3/8 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel ezt a kérdést kedves első válaszoló, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Nyilván tisztában vagyok vele hogy sexeltem, óvszer nélkül és van rá esély csupán arra vagyok kíváncsi hogy másnak mik voltak a jelek :) Kedves második válaszoló még soha nem volt ilyen folyásom csak most! :)
2015. jún. 25. 21:56
4/8 anonim válasza:
Sikerülhet.
Ezt a testápolós folyást én nem értem,sokszor olvasom itt.
Nekem sosem volt ilyen.
Megy a drukk!
5/8 Nina04 válasza:
Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok és én július 2. ára várom, vagyis nem várom a mensest. :D Nekem is duzzadt és fáj a mellem, a hasam is fájdogál meg szurkál. Folyásom viszont nincs vagyis annyira minimális , hogy említésre sem méltó. Még egy hét van tesztelésig ! :) Nagyon szorítok neked!:) Meg remélem nekünk is összejön végre.
6/8 anonim válasza:
Ha 3-ra nem várod, akkor nem 19 környékén volt pé-d? Csak azért kérdem, mert a luteális fázis az mindig állandó 14 nap hosszúságú. Ha 13-án volt ovud, akkor holnap kellene nem megjönnie :-) Drukkolok neked! De a kérdésedre válaszolva, nekem is dettó ugyanezek voltak a tünetek. Üdv, 25 hetes kismama
7/8 anonim válasza:
Egészséges pàroknàl 20℅ esély van babàra egy ciklusban, ha jókor is vannak együtt. Az Inofolic tàjékoztatója szerint legalàbbis.
Én is mostanàban nem vàrom, mellfeszülés van, meg hasi görcs. Szerintem meg fog jönni.
8/8 Neszivass válasza:
Na mi lett? Ovis már a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!