Mi ad nektek reményt akkor, amikor kiderül, hogy megint nem sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, h ne gondoljak erre, "szarjam le" és majd akkor fog összejönni. De nekem ez nem megy! :(2015. júl. 15. 23:46
11/12 anonim válasza:
Én nem tudom :) Szerintem minél jobban próbálnék nem rágörcsölni, annál inkább rágörcsölnék (Tudod, ne gondolj rózsaszín elefántra) Volt olyan hónap, mikor azt mondtam, hogy most nem görcsölök, nem számolok, nem hőmérőzök, nem tesztelek, de annál idegesebb voltam, hogy nem tudtam mi történik. Szóval az nekem nem vált be.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem. A legrosszabb , hogy mostmàr a pàromat is hibaztatom, hogy miatta nem jon ossze...raadasul a munkahelyemen sok kisgyermek, picibaba megfordul es ilyenkor osszeszorul a szivem, hogy nekem miert nem jon ossze??!! Tobb munkat vallaltam ( nem anyagi okokbol) hatha eltereli a gondolataimat de a szabad napjaimon...gyk-t olvasok es babacuccokat nezegetek a neten. Na errol kene leszoknom valahogy...
2015. júl. 16. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!