Sok év próbálkozás után, hogyan sikerülthet a BABA?
Biztos vagyok abban, hogy nem vagyok egyedül, azzal, hogy lassan 5 éve szeretnénk babát, de eddig nem sikerült. Arra lennek kíváncsi, hogy milyen beavatkozások vezethetnek sikerhez.Úgy érzem, hogy szinte mindent kipróbáltunk, az orvosok szerint semmi gond, de akkor miért nem jön a baba? Kérlek segítsetek tanácstalan vagyok.Előre is köszönöm a válaszokat.
E.
Sziasztok!
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat, kulonosen azoknak, akik komolyan vettek a kerdesemet,- azok,akik nem, orvendjetek, annak, hogy nem kell ateljetek azt amit mi(es hozzank hasonloak).
Elkezdtem szedni en is a folsavat, csak minden 2 nap szedem, mert 5 gr-os. A napokban volt a pe.-m szinte minden nap egyutt voltunk. Volt tuszoeresem es repedesem is. Nagyon remelem, hogy nemsokara a mi kisbabankat hordhatom a szivem alatt.Koszonom a segitsegeteket, sorra mind ki fogom probalni a javaslataitokat.

azért meglepő, hogy egyes emberek milyen bunkók tudnak lenni. Nem is értem hogy miért jó az, ha valakit ismeretlenül bántanak.
De ez az ő szegénységi bizonyítványuk, nem kell velük foglalkozni. Én csak annyit kívánok a gonoszkodóknak hogy egyszer kapják vissza az élettől azt a fájdalmat amit ők okoztak másnak.
visszatérve. Nagyon sok sikert,és mihamarabbi babásodást kívánok a kérdezőnek, és üzenem hogy soha se adja fel! Össze fog jönni a picur hamarosan :)

Bács- Kiskun megyében van a természetgyógyász, de össze vissza jár az országban....
sok sikert a babához:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!