Sok év próbálkozás után, hogyan sikerülthet a BABA?
Biztos vagyok abban, hogy nem vagyok egyedül, azzal, hogy lassan 5 éve szeretnénk babát, de eddig nem sikerült. Arra lennek kíváncsi, hogy milyen beavatkozások vezethetnek sikerhez.Úgy érzem, hogy szinte mindent kipróbáltunk, az orvosok szerint semmi gond, de akkor miért nem jön a baba? Kérlek segítsetek tanácstalan vagyok.Előre is köszönöm a válaszokat.
E.

Kölcsönadom a férjem, első próbálkozásra összejött és kihordtam.
Persze korábban nem szedtem tablettát sem, szóval minden a természetes úton haladt.

Hát a 16.10-es válasz biztosan nagyon megnyugtatott...
Szedtél már Premens tablettát? Próbáld ki!
A palástfű tea is sokaknak segít ( peteérés napjától kell inni). Illetve az is fontos, hogy pl. ne minden nap legyetek együtt a pároddal peteérés környékén, csak 2 naponta, mert fel tud hígulni az anyag. :) Ő ne hordjon túl meleg, túl szoros ruhákat együttlét előtt. Amúgy őt is vizsgálták?
És persze, hogy ne görcsölj rá, ami a legnehezebb, mert úgyis számolgatjuk, mikor nem kéne megjönnie. :)
16:10 szerinintem tartsd meg a ferjed, az enyemmel tokeletesen meg vagyok elegedve, nem cserelnem fel semmi penzert a tieddel :)latom, hogy ilyen kerdessel is lehet gunyolodni, de se baj, lattalanban is minositeni lehet magunkat.
Komolyabbra forditva a szot:
A ferjem es en is voltunk kivizsgalasokon, es mindent rendben talaltak. Nallam igaz meg nem keszitettek hormon vizsgalatot, az orvosom szerint nem szukseges ...?
Kinek hogyan sikerult hosszu evek utan teherbe esni? Kerlek segitsetek, koszonom.

hát én még csak 21 éves vagyok, és nincs gyerekem..de hallottam a cikluson a csajoktól h ittak cickafark teát, meg ezt a méregtelenítést is megcsinálták. Van aki azt mondja hogy hason marad szeretkezés után...
De tudod, volt olyan ismerősöm, akiknek szintén nem sikerült a picurt összehozni, és elkezdték a "megszakításos módszert" használni és 2. hónapban összejött nekik. Ígyhát cselesek voltak :)
Remélem segítettem, bár az itt válaszolók többsége tapasztaltabb mint én :)
De próba cseresznye :)

Szia ezt a kérdsét én tettem fel nem olyan régen. Most 8hetes kismami vagyok. 5év után jött össze nekünk is, ha van időd olvasgass. :) És sok sikert nektek is! :))
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Mi több mint 2 éve próbálkoztunk, voltunk mindenféle kivizsgáláson. Nekem nem nagyon volt peteérésem (néha volt de akkor sem nőtt elég nagyra a tüsző), kaptam rengeteg gyógyszert rá. Majd volt 2 inszeminációnk, amire nem reagáltam elég jól (ott sem nőttek elég nagyra a tüszők), majd 2 lombikunk, ott nagyon jók lettek az eredményeim, minden tökéletes volt, de mégsem maradt meg egy beültetett embrió sem, pedig elsőre 2-t, másodikra 3-at ültettek be. Majd 3 hónap szünetet tanácsolt az orvos. Ebben a 3 hónapban elkezdtem sportolni, squash és Arwen torna (direkt meddőségi problémákra van), emellett ittam aloe gélt, és szedtem a Multi Maca-t, és lugosítottam is, mindezt azért hogy a köv. lombik sikeres legyen, és az utolsó pihenő hónapban terhes lettem, úgyhogy nem kellett mennem a lombikra. Az orvosom is alig hitte el. Remélem tudtam picit segíteni!
Adri
És azt kihagytam, hogy most már 32 hetes tökéletesen egészséges kismami vagyok, egy csodás kislánnyal a pocimban. Neked is hasonló sikereket kívánok!
Adri

Nálunk 7 év után sikerült a baba. (előtt voltak vetélések sajnos )
Évekig jártak orvoshoz,még kiskatona vizsgálatra is elmentünk.
Véletlen, egy internetes babás fórumon írtak a pajzsmirigyről, annak TSH szintjéről, hogy az befolyásolja a babásodást. Pont akkor voltam hormonvizsálaton, és előkaptam az eredményeim. A TSH 3,8 volt ami a dokim szerint jó, semmi gond. A netes fórumon viszont azt írták 2 alá kell menni a TSH-nak.
Végső lépésként elmentem egy endokrinológushoz. Kiderült pajzsmirigy alulműködésem van, illetve továbbküldött egy hüvelyi uh-ra (magán-4D-jó sok pénz), és kiderült PCO-m van, amit már többször látniuk kellett volna a TB-s rendelésen. A pajzsmirigybetegség októberben derült ki, a PCO februárban, a hat hós kisfiam pedig most itt ül az ölemben.
Elsődleges, hogy ne bízd a dolgot sem a nőgyógyászra, sem a háziorvosra, kizárólag endokrinológus. Sajna én előtte mindkettőben megbíztam, éveket pocsékoltunk el.
Minden jót kívánok, és legfőbb képpen kitartást!!!
Ui: szerintem válts orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!