Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok év próbálkozás után,...

Sok év próbálkozás után, hogyan sikerülthet a BABA?

Figyelt kérdés

Biztos vagyok abban, hogy nem vagyok egyedül, azzal, hogy lassan 5 éve szeretnénk babát, de eddig nem sikerült. Arra lennek kíváncsi, hogy milyen beavatkozások vezethetnek sikerhez.Úgy érzem, hogy szinte mindent kipróbáltunk, az orvosok szerint semmi gond, de akkor miért nem jön a baba? Kérlek segítsetek tanácstalan vagyok.Előre is köszönöm a válaszokat.

E.

2010. máj. 10. 18:36
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Ezt is biztos vizsgálták már, de Anyósomnak is 5 év után sikerült az első fia. NEki egy gombás fertőzése volt, amit a férjével adtak egymásnak, mikor az egyikük meggyógyult, akkor a másik visszaadta, mire egy másik orvos rájött, hogy mindkettőjüket kellene kezelni.
2010. máj. 10. 18:46
 2/35 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk se volt semmi gond..4évet vártunk aztán feladtam,nem érdekelt már a dolog,rengeteget dolgoztam!És egyszer csak azt vettem észre hogy mikor is menstruáltam utoljára?4hete nem jött meg mikor elmentem dokihoz,de azért hogy adjon valamit hogy megjöjjön a havim és megvizsgált kézzel és rögtön mondta itt lakó van:-)Meg se fordult a fejembe hogy terhes is lehetek!!!Se tesztet nem csináltam,semmi tünet nem volt.Hozzád is biztos beköszönt a gólya hamarosan!!És tényleg igaz lett amit sok idős mondott mindíg:"Majd ha nem várod akkor leszel terhes!"
2010. máj. 10. 19:45
 3/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszaitokat, az lehet a gond, hogy meg van erőm reménykedni??? Lehet, de nagyon szeretnem, hogy kis babánk legyen, mert mindenkinek az ismerőseim, barátok között van. Mivel tereljem el a figyelmemet a babáról?? Szívesen varok bevált tippeket. Előre is köszönöm.
2010. máj. 10. 19:55
 4/35 anonim ***** válasza:

Felejtsd el egy időre a baba témát..csak szeressétek egymást,sexeljetek mikor kedvetek van:-)Éld az életed,és ő majd jön mikor akar!Bele lehet abba dilizni ha minden gondolatod a terhesség:-)Tapasztalat..

2.voltam

2010. máj. 10. 20:06
 5/35 anonim ***** válasza:
Gynevac injekció. Az a tuti. Peteérésed van? Tüsződ megreped?
2010. máj. 10. 22:56
 6/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az első gyorsan össze jött, a másodikra elég sokat kellett várni. Én elmentem sportolni, és méregtelenítettem a szervezetemet. A hypoxi trenerrel sportoltam, és az nagyon hatásos volt.

Két bérletet jártam le, a második végére már terhes lettem. Most 3 hónapos a kislányom.

2010. máj. 10. 23:22
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi 3 évet próbálkoztunk, de nekünk lombik lett a vége.a 3. sikerült. Nálam nem voltak rendben a dolgok. De ettől függetlenül igazat adok az előttem íróknak, hogy nem szabad mindig arra gondolni, hogy babát akarsz.Látod, nekem is a 3. sikerült, és akkor az előtte lévő inszemekről nem is beszéltem. Nekem is át kellett hangolnom az agyam, hogy kicsit "lazítani" tudjon. Azt kell beprogramoznod az agyba, hogy neked is lesz gyermeked, de előbb még ezt és ezt el kell végezned, hogy semmi akadálya ne legyen a babavárásnak. Mit is értek ez alatt? Én is folyamatosan rá voltam görcsölve, hogy terhes legyek. Aztán a sors úgy hozta, hogy megismerkedtem egy természetgyógyász hölggyel, aki reflexológus is. Jártam hozzá 1 évig, masszírozta a talpamon a szükséges pontokat, ajánlott méregtelenítést, hangtállal a körbevevő energiaburkot is rendbetette. Sokat is beszélgettünk, és ő mondta, hogy tűzzek ki egy időpontot, hogy mikor is szeretném, hogy teherbe essek. De addig is legyen egy kép, egy kis történet amit mindennap elképzelek ( mindig ugyanazt), hogy éppen mit csinálok a babával.

Ő sokat segített nekem abban, hogy ne mindig a babára gondoljak. Segített, hogy a gondolataim ne mindig e körül a téma körül forogjanak. Persze közben dolgoztam is, van egy vállalkozásunk is, és még építkeztünk is. Úgyhogy gyorsan sikerült más témát találnom amin gondolkodhattam, görcsölhettem. Én elgondoltam, hogy amikor az építkezés meglesz, eltelik 1-2 hónap és akkor jöhet a baba. Ahogy ezt elgondoltam, helyreraktam az időpontot, kicsit megnyugodtam, és nem görcsöltem a témán. Éltük tovább az életünket, jött a 3. lombik, már ott sem izgultam annyira mint az első kettőnél, úgy voltam vele, ha lesz lesz, ha nem nem. Aztán pozitív lett a teszt. Most 10 hónapos a kislányom, és imádnivaló.

Amit még ajánlhatok, nézd meg a Titok c. filmet, az is sokat segít abban, hogy az ember "jól" kezdjen el gondolkodni.Azon meg nem szabad görcsölni, hogy a baráti körben, családban már ennek is van, meg már ennek is van gyereke.....lesz neked is. Ha meg az idősebb családtagok noszogatak, hát sajna ezt meg kell tanulni kezelni, leszerelni őket, de ezt is pozitívan venni. Ők nem tudnak kíméletesek lenni......

Fel a fejjel, remélem tudtam egy kis lelkierőt adni.:))))

2010. máj. 11. 06:54
 8/35 anonim ***** válasza:

Szia!

1,5 év próbálkozás után orvosváltás, aki kiderítette az inzulinrezisztenciát, 1 hónap gyógyszeres kezelés után terhes lettem.

Egy jobb orvos és egy alapos kivizsgálás.

30 hetes km

2010. máj. 11. 08:32
 9/35 anonim ***** válasza:
Hát ezt én is tudni szeretném:) 2 éve görcsölünk rajta.Viszont a reflexológiáról én is nagyon jókat hallottam baba ügyben is.Érdemes lenne kipróbálni aztán van még a jóga meditálás ez mind ellazít és kikapcsol.Sok sikert!(Egy másik babára vágyó)
2010. máj. 11. 13:44
 10/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

koszonom a valaszokat! A feltett kerdesekre, csak annyit tudok mondani, hogy havonta legalabb 1x, de van ra eset, hogy tobbszor meglatogatom a dokit. Igy o nyomonkoveti a peteeresem, tuszorepedest is. Nagyon el vagyok keseredve,maga az a tudat, hogy " minden rendben van" es akkor?

Tovabbi valaszokat is varok.

E.

2010. máj. 12. 12:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!