Van itt valaki, aki missed ab után most kezd el próbálkozni?
Figyelt kérdés
Mennyi időt kellett várni? Milyen kivizsgalasok voltak? Milyen vitamint szedtek?2017. márc. 10. 19:39
1/3 anonim válasza:
3 hónapot kell várni. 1 után még nem szoktak senkit kivizsgálni, de egy hormonvizsgálatot, IR-t, pajzsmirigyvizsgálatot kérhetsz, ezek a legegyszerűbbek.
Bármilyen terhesvitamin megfelelő.
A missed ab legtöbbször azért következik be, mert beteg a baba. Nagy eséllyel a következővel nem lesz semmi gond.
2/3 anonim válasza:
Jelen! :) November végén volt a küretem, 3 hónapot kellett várnunk. Nálam PM alulműködésre derült fény, január óta gyógyszert szedek rá, de sajnos nem rendeződött így sem a menzeszem. Ha neked rendszeres, szerintem nem kell aggódnod. Terhesvitamin mellett az orvos javaslatára + D- és E-vitamint, illetve a pajzsmirigy miatt szelént szedek. Sok sikert!!!
3/3 anonim válasza:
Szia.
Szeptember végén veszítettük el a 16. Héten a babánkat. Művi úton fejezték be. Januárban volt az első próbálkozós hónapunk. Februárban már pozitív lett a tesztem. Múlt héten voltam orvosnál. Minden rendben. Nincs semmi plusz vizsgálatom, és semmit nem kell szednem (vitamin és magnézium). Jelenleg 9;6hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!