Januárban volt missed ab. om, nem szedtem terhesvitamint. Szeretnénk majd újra próbálkozni. Szedjek-e terhesvitamint és szerintetek melyiket? Femibionra gondoltam, sokan ezt ajánlják. Vélemény?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 19:30
1/4 anonim válasza:
Nekem is januárban volt, csak épp tavaly. Szedtem én utána a terhesvitamint, nem hagytam abba. Olyat szedj, amiben 400 a ...gyorsan akartam mondani, tudod mi. Ki tudja milyen hamar jön össze. (Nekem már márciusban összejött és meg is maradt, most 2 hónapos)
Sok sikert neked is!
2/4 anonim válasza:
Én most vagyok 26 hetes. A Femibionnal az a baj,hogy drágának tartom ahhoz képest,ami benne van,plusz abból is meg van,hogy az első nem tudom hány hétig lehet az egyik félét,aztán a többi trimeszterben a másikat. Elevittel kezdtem,de nem igazán voltam jól,állandóan kijött belőlem. Áttértem a Gravidára,az nagyon jó és nincs csillagászati ára. Én pl. 2500-ért szoktam venni. Emelett Magnézium-citrit, meg Kalcium pezsgőtabletta. Nekem ezek váltak be, a kicsinek meg kifejezetten tetszik amikor kalciumot iszom :D
3/4 anonim válasza:
Szia.Sajnálom h. veled is ez történt!Nekem az orvos ajánlotta a terhesvitamint,babavállalás előtt már egy hónappal.Úgyhogy nyugodtan szed,bajod nem lesz tőle,főleg ha babát szeretnétek!Remélem mihamarabb összejön :-)
4/4 anonim válasza:
Sokkal többet számít, ha csak folsavat szedsz! Nekem tavaly volt egy vetélésem és utána kiderült, hogy IR-em is van. A dokim az Inofolicot ajánlotta (a diéta mellett). Nem egy olcsóság, de úgy néz ki, most összejött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!