Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól látom, hogy sokan azért...

Jól látom, hogy sokan azért nem mernek tesztet csinálni, mert félnek, hogy kiderül, hogy nem terhesek?

Figyelt kérdés
De ha nincs ott a baba,akkor az úgy is kiderül nem? Ennyire lényeges,hogy egy nappal később vagy korábban?
2015. febr. 10. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én inkább azt látom itt, hogy agyra-főre csinálják a tesztet még a menstruációjuknak se kell megjönnie, de már tesztelnek, mondjuk azt biztos, hogy a tesztgyártók jól járnak :)
2015. febr. 10. 09:42
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, de valahogy azt még jobban megértem.

Nekem az az érthetetlen, amikor valakinek már napok óta nem jön meg, és nem mer tesztelni!

2015. febr. 10. 09:44
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ez a csoport NEM azért nem tesztel, mert fél, hogy nem terhes, hanem azért, mert attól "fél", hogy túl korán tesztel és azért lesz negatív.
2015. febr. 10. 10:02
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Én így működök:)

Ha késik pár napot nem csinálok azonnal tesztet. Általában 30 naposak a ciklusaim, de volt már 36 napos ciklusom is párszor. Úgyhogy én a 36. napot veszem alapul. Addig nem tesztelek.

Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért döntöttem így. Hisz késik már a 32. napon is akár.

Biztosan én is a csalódástól védem magam. Nem túl jó érzés folyamatosan évek óta negatív teszteket látni. Így nem is teszem ki magam annak, viszont nem is élem bele magam, hogy jaj hát biztos azért késik.

Én tényleg úgy vagyok vele, hogy ha egyszer a 36. napon jött meg, akkor megjöhet megint a 36.-on, még akkor is ha az a ritka.

Bocsi, hogy kicsit összefüggéstelenül írtam, de én magam sem tudom megmagyarázni, hogy ez miért alakult így.

2015. febr. 10. 10:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rendszertelen a ciklusom, ált 35-38 napos. A 39-40-41-ik napon teszteltem negatívat. Így úgy gondoltam várok 1 hetet, és csak akkor tesztelek újra, de utána már dokihoz is megyek. Nem azért nem merek tesztelni 2 naponta, mert félek attól, hogy nem vagyok terhes, hanem attól félek, hogy nagyítóval nézegetem majd, hogy van-e már rajta csík...
2015. febr. 10. 10:05
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Főleg, neked 4-es! Tényleg ezért tettem fel kérdést, mert kíváncsi voltam,hogy esetleg sok nőnél közrejátszik-e,hogy azért tologatja, mert a bizonytalanságban még benne van a remény.

2015. febr. 10. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt a gyakorin naponta 100 kérdés arról szól, hogy :"4-5 nap múlva nem várom, teszteltem, ez milyen szerintetek?"

Sokkal több az erre irányuló, türelmetlen kérdés.

Pl.: nekem az elmúlt pár hónapban 2-szer is utánam írták, hogy biztos vak vagyok, ha én azt a bizonyos, konkrétan hómező tesztet negatívak látom. Erre pár napra kiderült, nekem volt igazam, negatív. Mindent beleképzelnek sokan teljesen egyértelmű tesztekbe. Nem tudom felfogni, miért nincs valakiben ennyi türelem, önfegyelem.

2015. febr. 10. 10:10
 8/8 anonim ***** válasza:
én két negatív után nem teszteltem,rossz volt a csalódás. nem azért mert akkor még van remnény,hanem mert nem akartam aztán beleélni magam. mikor meglett a baba, inkább 2hetes késéssel elmentem orvoshos a teszt helyett,és akkor már láttam is legalább :-) (igaz csak petezsák van akkor még,de akkor is)
2015. febr. 10. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!