Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, aki jôvôhět...

Van itt olyan, aki jôvôhět věgěre NEM vârja?

Figyelt kérdés

2017. márc. 9. 17:20
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
én márc 21re :) naagyoon nem váárom
2017. márc. 10. 16:25
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én is 21-re nem várom. :) Negyedik hónapja probálkozunk de ovulációs tesztet ebben a hónapban használtam először és kiderült,hogy a nyolcadik napon volt peteérésem.Remélem most jó volt az időzìtés :)
2017. márc. 10. 19:21
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki holnapig, csináltam ma reggel tesztet, de negatív lett. ( Ciklus 31. napján vagyok ma)

Nálatok, mi a helyzet? :)

2017. márc. 14. 09:51
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

9-es vagyok.

29. napon vagyok, tegnap én is alig bírtam ki, hogy ne teszteljek.

Fáradt voltam annak ellenére, hogy kipihentem magam és gyengének éreztem magam, mint amikor beteg vagyok.

Pár napja délelőttönként enyhén görcsölt a hasam, mintha megjönne, ma pedig erősebben és szúrt is.

Hétvégén szeretnék tesztelni, felesleges hamarabb, mert lehet nem is mutatná még ki vagy meg is jöhet. Remélem nem fog.

Kérdező: Te érzel valami szokatlant magadon?

2017. márc. 14. 11:08
 15/30 A kérdező kommentje:

9-es:

Fáradékony vagyok az utóbbi par napban. Mondjuk nem sokat aludtam, lehet tavaszi fáradság

A hasam gorcsol,olyan erzesem van,mintha meg akarna jönni. (Ilyenkor mar barnazni szoktam, de meg semmi. Remélem nem is lesz.)

A mellem is feszül, a hasam is faj, de ugye ebből meg bármi lehet. Szombaton fogok tesztelni legközelebb, addig megpróbálom kibírni.

Ha nem jon ossze ebben a hónapban,akkor en is veszek ovulációt jelző tesztet. 😊

2017. márc. 14. 14:33
 16/30 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon halvány, de ket csíkos lett a tesztem.(rossmann os,x epil 500Ft os teszttel)
2017. márc. 16. 07:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Akkkoor HALKAN gratulalok! Hanyadik dpo?
2017. márc. 16. 07:53
 18/30 anonim ***** válasza:

#9-es vagyok. Sajnos nekünk ismét nem sikerült, ma megjött. :(

Gratulálok kérdező!! :)

2017. márc. 16. 11:03
 19/30 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ti lattok ezen vmit? :)

2017. márc. 16. 21:08
 20/30 A kérdező kommentje:

9-as: Sajnálom! :( Remélem a következő hónapban összejön.

Nem tudom, hogy hanyadik dpo. ( Nyákváltozást vettem észre március 1-4 között)

Utolsó: határozottan pozitív, nekem ennél sokkal halványabb volt. ( és jelenleg is halványabb)

2017. márc. 21. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!