Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek milyen tunetei voltak...

Kinek milyen tunetei voltak amikor meg tudta, hogy terhes?

Figyelt kérdés
Csak a menstruacio maradt el vagy volt mas is? Pl suru feher folyas? Mellfeszules, hanyinger, nagyobb etvagy?
2017. márc. 9. 08:10
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Akkor remenykedhetek? Puffadva vagyok 1hete faj a cicim 3 napja reggelenket hanyok. Es megfog jonni erzesem van. Olyan jo lenne ha picibaba lenne a dologban :)
2017. márc. 9. 10:25
 12/20 anonim ***** válasza:
Hany napja kesik?
2017. márc. 9. 10:36
 13/20 A kérdező kommentje:
2 napja. Szombatig meg varok a tesztel
2017. márc. 9. 11:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Én tuti nem bírnék várni 😀 Írj majd mi lett,szorítok! ☺
2017. márc. 9. 11:41
 15/20 A kérdező kommentje:
félek, megint negatív lesz a teszt.. inkább várok :D de már nagyon várom a szombatot :)
2017. márc. 9. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:

1. terhességnél az tűnt fel, hogy miért járok folyton wcre... Aztán meg: "Mikor is kell megjönnie?"

2. terhességemnél már tudatosabb voltam, ott az volt az első jel, a betonkemény melleim lettek :D

2017. márc. 9. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Első terhességnél ikrekkel, semmi tünetem nem volt, de még pms sem... 6 napja késett mire rájöttem, hogy hol a mensim. sajnos 6 hetesen véget ért a terhesség.

Második, jelenlegi terhességnél pedig 5 nappal mensi előtt gyomorégés érzetem volt, de lent alhasban, ekkor még nem gondoltam babára, másnap megszédültem ebéd után és délutánra furán fájt a hasam... nem a petefészkeim szúrkáltak, hanem a méhemben éreztem a mensis görcsöket. Aznap tehát 4 nappal hamarabb már halvány pozik voltak a tesztjeim (kettőt is csináltam, mert egynek nem hittem annyira halvány volt). Nem várt napján viszont már szép egyértelmű pozi lett a teszt és a vérvétel is igazolt. Sose hittem volna, hogy mensi előtt lesz tünetem vagy pozi tesztem. Főleg az első terhesség után.

20hkm

2017. márc. 9. 21:19
 18/20 anonim ***** válasza:

Mensi elmaradása előtt majd egy héttel nekem már gyanús volt a testem :)

Szombatra nem vártam kedden savanyú uborkát és mákkrémet kellet vennem a boltban (egyiket sem szeretem) furcsán duplázott a szívem és feszült ideges voltam. Sírós és suerdától hányingerem volt a reggeli kávétól.

2017. márc. 11. 08:35
 19/20 A kérdező kommentje:
Delelott teszteltem negativ lett :( cicim meg mindig dinnye meretu. Erdemes lenne par nap mulva ujra probalni? 21-28napos a ciklusom. Elotte volt 14-16 (pcos kezeletlen volt, dieta segitett)
2017. márc. 12. 21:20
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem miért kell Ennyire rágörcsölni?jön ha jönni akar a baba!
2017. márc. 13. 04:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!