Kinek milyen tunetei voltak amikor meg tudta, hogy terhes?
1. terhességnél az tűnt fel, hogy miért járok folyton wcre... Aztán meg: "Mikor is kell megjönnie?"
2. terhességemnél már tudatosabb voltam, ott az volt az első jel, a betonkemény melleim lettek :D
Első terhességnél ikrekkel, semmi tünetem nem volt, de még pms sem... 6 napja késett mire rájöttem, hogy hol a mensim. sajnos 6 hetesen véget ért a terhesség.
Második, jelenlegi terhességnél pedig 5 nappal mensi előtt gyomorégés érzetem volt, de lent alhasban, ekkor még nem gondoltam babára, másnap megszédültem ebéd után és délutánra furán fájt a hasam... nem a petefészkeim szúrkáltak, hanem a méhemben éreztem a mensis görcsöket. Aznap tehát 4 nappal hamarabb már halvány pozik voltak a tesztjeim (kettőt is csináltam, mert egynek nem hittem annyira halvány volt). Nem várt napján viszont már szép egyértelmű pozi lett a teszt és a vérvétel is igazolt. Sose hittem volna, hogy mensi előtt lesz tünetem vagy pozi tesztem. Főleg az első terhesség után.
20hkm
Mensi elmaradása előtt majd egy héttel nekem már gyanús volt a testem :)
Szombatra nem vártam kedden savanyú uborkát és mákkrémet kellet vennem a boltban (egyiket sem szeretem) furcsán duplázott a szívem és feszült ideges voltam. Sírós és suerdától hányingerem volt a reggeli kávétól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!