Valaki volt mar ugy, hogy tunetei voltak, azt hitte terhes aztan megse?
Tudod hányszor hittem ez amikor már terveztük de nem jött még a pici :)
Minden hónap ezzel telt mert bebeszélem a tüneteket.
Hányinger, has puffadás és ki is maradt a menstruációmra volt hogy csak 2-3 napot késett de volt hogy 2 hetet amikor babás lettem teljesen más volt az egész a zsigereimben éreztem hogy na most már ott van a pici!
Elso terhessegemmel nem volt semmi ilyen, semmi tunet. Most meg meg tulajdonkeppen nem terveztuk, csak elmaradt a vedekezes 2x. Es olyan tuneteket produkalok, amiket nem is olvastam, hogy vannak ilyenek, nem tudtam roluk. Nem tudtam peldaul, hogy mensi elott is lehet valamit erezni, plane 5-6 nappal elotte. Nagyon tompan fajt az alhasam, allando folyas es tompa szuro fajdalom a vaginamba (most olvastam, hogy ezek tunetek, meg a fajdalom a vaginaban is.) Holnap vagy holnap utan kellene megjonnie, mert 29-30 napos szokott lenni a ciklusom, elotte 1 nappal mindig gorcsolok...eddig az nincs.
Puffadas van, de az mindig ilyen, mellerzekenyseg, mellpuffadas nincs, nem is szokott.
Akkor is bekepzelhettem magamnak, ha nem is tudtam rola, hogy ezek a tunetek elofordulhatnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!