Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki volt mar ugy, hogy...

Valaki volt mar ugy, hogy tunetei voltak, azt hitte terhes aztan megse?

Figyelt kérdés
Milyen tuneteitek voltak, hanyadik napon, meddig tartott, mikor jott meg vegul? (idoben?)
2012. dec. 16. 13:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Tudod hányszor hittem ez amikor már terveztük de nem jött még a pici :)

Minden hónap ezzel telt mert bebeszélem a tüneteket.

Hányinger, has puffadás és ki is maradt a menstruációmra volt hogy csak 2-3 napot késett de volt hogy 2 hetet amikor babás lettem teljesen más volt az egész a zsigereimben éreztem hogy na most már ott van a pici!

2012. dec. 16. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden hónapban produkáltam tüneteket, valószínű nagyon beleéltem magam, aztán megjött. Mikor meg kismama lettem, semmi tünetem nem volt, csak miután megtudtam, hogy az vagyok!
2012. dec. 16. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:

Elso terhessegemmel nem volt semmi ilyen, semmi tunet. Most meg meg tulajdonkeppen nem terveztuk, csak elmaradt a vedekezes 2x. Es olyan tuneteket produkalok, amiket nem is olvastam, hogy vannak ilyenek, nem tudtam roluk. Nem tudtam peldaul, hogy mensi elott is lehet valamit erezni, plane 5-6 nappal elotte. Nagyon tompan fajt az alhasam, allando folyas es tompa szuro fajdalom a vaginamba (most olvastam, hogy ezek tunetek, meg a fajdalom a vaginaban is.) Holnap vagy holnap utan kellene megjonnie, mert 29-30 napos szokott lenni a ciklusom, elotte 1 nappal mindig gorcsolok...eddig az nincs.

Puffadas van, de az mindig ilyen, mellerzekenyseg, mellpuffadas nincs, nem is szokott.

Akkor is bekepzelhettem magamnak, ha nem is tudtam rola, hogy ezek a tunetek elofordulhatnak?

2012. dec. 16. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja igen, egesz eddig ereztem, ma meg nem ereztem ezeket a tuneteket.
2012. dec. 16. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy kicsiket ma is fajdogaltam kora delutan, kicsit erosebb volt. Par napja, ha emelgetem a lanyom, aki 12 kilos kabe, faj az alhasam, neha muszaj emelgetnem ot.
2012. dec. 16. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!