Volt valaki ugy h terhes volt es nem voltak tunetei az elso
honapban, kiveve hogy el maradt a menzesze?
Figyelt kérdés
2014. okt. 29. 22:20
1/8 anonim válasza:
első hónapban még nincsenek tünetek, hisz abban a hónapban gyakorlatilag csak pár napot terhes az illető.
Amúgy milyen tünetekre gondolsz? Nekem speciel csak azok a tüneteim voltak, amik menzesz előtt is lenni szoktak.
2014. okt. 29. 22:23
2/8 anonim válasza:
A legtöbb nőnél az az első tünet, hogy kimarad a menzesz - nálam is így volt. Hasszurkát meg mellfeszülést, amiről itt szoktak írni, egyszer sem éreztem.
2014. okt. 29. 22:29
3/8 anonim válasza:
Nekem sem volt tünetem egyik terhessègnél sem.Az első tünet a vérzés kimaradása volt,majd az hogy nőni kezdett a pocakom.Se mellfeszülés,hányinger semmi nem volt.
2014. okt. 29. 22:39
4/8 anonim válasza:
még azt sem vettem észre, hogy késik a havim..semmi tünetem nem volt, csak hogy nem gyújtottam rá...még csak nem is zavart, csak valahogy nem fogyott otthon
csináltam egy tesztet ami pozitiv lett, akkor számoltam utána, hogy egy hete késik...
2014. okt. 29. 22:47
5/8 anonim válasza:
Szia.nekem van egy kisfiam.semmi tunetem nem volt csak kesett a menszim.csinaltam tesztet pozitiv lett.de semmi tunt.se hanyinger, se kivanssag se semmi.es egesz terhesseg alatt semmi bajom nem volt.de furcsa h nem ettem tobbet mint terhesseg elott.szerencses vagyok mert tenyleg smmi tunrtem nm volt egesz terhesseg alatt.remelem ha jon a kisteso akkor kvanos leszek.nagyon szeretnenk egy kislanyt is :)
2014. okt. 29. 23:26
6/8 anonim válasza:
En tobb honap utan ereztem tuneteket, addig semmi, halisten a hanyinger is elkerult! Par honaposan megnottek es nagyon feszultek a melleim, meg gorcseim voltak, ennyi volt az osszes 'tunetem' :)
2014. okt. 30. 07:16
7/8 anonim válasza:
Nekem az első előtt se volt semmi tünetem csak egyszer eszembe jutott h már rég óta késik. Amúgy a terhességem is jó volt csak a végén bántott a savam. 2 napja derült ki h megint terhes vagyok, most 2 hetet késett, most sincs semmi tünetem.
Sztem akik annyira éreznek vmit azok nagyon rávannak kattanva a dologra és mindent bebeszélnek meguknak ami terhes tünet lenne, innen az a sok felesleges teszt amit megcsinálnak, meg a sok csalódás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!