Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja márciusban? Hogy...

Ki nem várja márciusban? Hogy haladtok? Ovulációra vártok vagy már volt?

Figyelt kérdés
Nekem ma leesett a hőm 36,91ről 36,17re azt olvastam h ha lent marad legalább 3 napig akkor megrepedt szval most izgulok. Tegnap a doki 19,5 mmes és 18,5 mmest mért , ami azt mondta h legkésőbb 48órán belül megreped. tegnap volt termékeny nyákom, és szúrt nagyon intenziven a petefészkem , ti hogy álltok? ovura vártok? vagy volt már? mikor teszteltek?? szerintetek jó h leesett a hőm? első hónap,hogy hőtmérek, 6 hónapja próbálkozunk
2017. márc. 7. 07:52
 61/102 anonim ***** válasza:

Karina, nagyon sajnálom :( Sajnos sok "miért"re nincs válasz :( Kitartást kívánok!

Anna

2017. márc. 14. 08:43
 62/102 anonim ***** válasza:
Sziasztok. 18-as vagyok :) Mára nem vártam, tegnap kíváncsiságból csináltam egy tesztet, de időn túl lett pozitív. Ma reggel is csináltam tesztet, ez időn belül lett két csíkos :) de remélem nem csak én látom, élőben rózsaszín :) [link]
2017. márc. 16. 07:14
 63/102 anonim ***** válasza:

18-as, én telóról nézem, de így is látszódik ott valami :) Örülök, és biztos vagyok benne, hogy erősödni fog :)

Én ma vagyok 14. Dpo-n, a hőm is visszaesett, szóval holnapra várható, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

2017. márc. 16. 08:30
 64/102 anonim ***** válasza:

Gratula 18 as ez bizony pozitív :) NAgyon jóóó neked :))))

Manóka

2017. márc. 16. 08:46
 65/102 anonim ***** válasza:

Én #8-as vagyok, sajnos nekünk ismét nem sikerült, ma megjött. :(

#18-nak nagyon gratulálok!!

Többieknek meg sok sikert!! :)

2017. márc. 16. 10:59
 66/102 A kérdező kommentje:
Jaj gratula enis latom. Dejooo inspiracio es biztatas h sikerulhet mindannyiónknak!:) utolso nagyon sajnalom. Remelem mihamarabb osszejon nektek is es nekünk is
2017. márc. 16. 11:25
 67/102 anonim ***** válasza:

18-as vagyok, köszönöm szépen :)

Nagyon szurkolok mindenkinek, hogy minél hamarabb átélhessétek ezt a csodát <3

2017. márc. 16. 11:58
 68/102 anonim ***** válasza:

8-as sajnálom! Majd a negyedik hónap sikeres lesz :)

Anna (a 63-as is én voltam :) )

2017. márc. 16. 12:27
 69/102 A kérdező kommentje:
Remelem enis ilyet tesztelek hetfon.:(ugy félek. De lehet h elobb meg is jon. Nagyo erzem a hasam
2017. márc. 16. 12:36
 70/102 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Karina vagyok

Először is 18 nagy gratula!

8as sajnálom :(

Kérdező drukkolok, hétfőn tesztelsz?

Képzeljétek tegnap beküldött az orvosom a kórházba, mert az uh alapján elkezdődött felszívódni a petevezetőben lévő petezsák, de a vérvételem alapján a hcg szint duplázódott a vérben, és ott valami nagy felbontású gép van. Meg is lett a méhen belül egy 6mmes szabályos petezsák :) Hát jól ránk ijesztett a picur :D

2017. márc. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!