Ki nem várja márciusban? Hogy haladtok? Ovulációra vártok vagy már volt?
Figyelt kérdés
Nekem ma leesett a hőm 36,91ről 36,17re azt olvastam h ha lent marad legalább 3 napig akkor megrepedt szval most izgulok. Tegnap a doki 19,5 mmes és 18,5 mmest mért , ami azt mondta h legkésőbb 48órán belül megreped. tegnap volt termékeny nyákom, és szúrt nagyon intenziven a petefészkem , ti hogy álltok? ovura vártok? vagy volt már? mikor teszteltek?? szerintetek jó h leesett a hőm? első hónap,hogy hőtmérek, 6 hónapja próbálkozunk2017. márc. 7. 07:52
11/102 anonim válasza:
szia. igaza van az első válaszolónak. nekem sosem esik le ovum előtt a hőm. ma sem esett pedig pozitív az ovutesztem ma. és eddig egyik hónapban sem esett le csak ovu után másnap emelkedik meg. ebből tényleg nem lehet következtetni ajánlom inkább az ovu tesztet.
12/102 A kérdező kommentje:
szia nem bántásból de elolvastad a többi hozzászólást? a dokim a gyógyszerek szerint kalkulálta a hőmet a progeszteronpótlás kapásból belekavar hát még a többi.:) de amúgy ovutesztelek és majd leugrik a tesztcsik olyan erős. szval pozi a tesztem 10perce csináltam. délután és hnap ismétlem:) de köszi.:)
2017. márc. 7. 11:07
13/102 anonim válasza:
Vasárnap teszteltem halvány pozitívat, hilnap reggel szeretnék mégegyet és ha minden igaz hétfőn megnéz az orvos. Itgulok hogy megmaradjon!
14/102 A kérdező kommentje:
dejóóóó remélem minden rendben lesz, megírod majd:)
2017. márc. 7. 11:30
15/102 anonim válasza:
Szia, Nekünk ez a második próbálkozásunk. Az elsőn össze is jött, de sajnos nem maradt meg. Elvileg 26.-án volt ovulációm, de pontosan Nemtudom, mert majdnem végig ugyanolyan csíkos volt az ovulációs tesztem. 12.-re nem várom, majd csak utána fogok tesztelni (ha kibirom) :))
16/102 A kérdező kommentje:
az nem semmi nem magas véletlen picit az lh szinted?:) drukkolok,ird meg mi lett:)
2017. márc. 7. 15:19
17/102 A kérdező kommentje:
én a helyedben előbb tesztelnék,mert ha megint sikerul de megjön azt jó tudni, 1-2 alkalommal normális,de sorozatosan nem és akk felkeresnéd a dokid hogy gond e van vagy ilyesmi.:)
2017. márc. 7. 15:20
18/102 anonim válasza:
Én is 16-ára nem várom, második próbálkozós hónap, előtte fogamzasgátlót szedtem. Amíg szedtem, sosem görcsölt a hasam félidőben, mióta abbahagytam a naptár szerinti termékeny időszakban 1 héten keresztül görcsölök, szurkálódást érzek, ezt peteérésnek veszem :) mensi óta kétnaponta bújunk össze, de nem stresszelünk rá, korábban is ez volt a tendencia :) szurkolok mindenkinek ❤ 22/N
19/102 A kérdező kommentje:
Egy ideig mi sem gorcsoltunk ra, bar most sem csak sajnos clostis hónapot nem szabad elpazarolni es figyelni kell. Elegge hangulatgyilkos neha -neha. De mindent a babaert! :) drukkolok legyszi ird meg hogy mi lett!!:)
2017. márc. 7. 20:34
20/102 A kérdező kommentje:
Amugy enis 22 vagyok!!!:)
2017. márc. 7. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!