Ki nem várja márciusban? Hogy haladtok? Ovulációra vártok vagy már volt?
Masfel éve ,pontosabban mostmar 1,6éve
23 eves vagyok..
Már írtam hogy a kisfiam 2,5 év után sikerült a legstresszesebb hónapban amit gyerek vállalás előtt átéltem, úgy hogy 2x tudtunk együtt lenni első egy évben nem stresszeltem rajta de utána már nem nagyon tudtam...
Most 1 év 3 hónap után lett pozi a tesztem, pont most válaltam egy melót mert már lemondtam róla, mondjuk ez volt az első hónap mikor 2 naponta voltunk együtt. Nekem nem vált be a teszt sem a hőmérőzés...és mostmár biztos vagyok benne hogy úgymond az a peteérésem amiből gyerek lehet nem 14 nappal mensi előtt van. A fiam is kisebb volt egy héttel uh szerin és most is 1hét 4 nappal kisebbnek látszik a terhesség. Szóval tudom milyen sokat várni de sohasem szabad feladni, akkor jön mikor nem is várod!
:) Azért ne tűnj el, szeretnék veled örülni a kövi hónapban (ha ez nem sikerült, én még bízom)
Karina
Itt leszek.:) veled miujsag?
Ma nem teszteltem holnap fogok mert a progit mar ma nem szedem es ha nemjon meg akk erdemes tesztelni!:-) hogyvagy? Koszi h irtal.:)
Mindig lemarad a nevem :D
Karina
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!