Negatív a terhességi tesztem vagy pozitív?
Figyelt kérdés
Az első csík erős de ott van egy nagyon halvány második csík is. 2017 20 naposak a ciklusaim és így pénteken kellett volna megjönnie, azóta nem jött meg.
2017 előtt mindig normális 28 napos volt.
Itt egy kép a tesztrol: [link]
2017. márc. 6. 22:08
1/11 anonim válasza:
EZ bizony kislány:) Gratulálok:)
2/11 anonim válasza:
Ezt nem venném biztosra, szerintem rossz helyen színeződött el. Nem az illesztésnél van csík?
3/11 anonim válasza:
Nekem mindkét gyermekemmel ugyanilyen halvány volt a teszt!:)
4/11 anonim válasza:
Nem a halványság a baj, hanem hogy az illesztés mellett közvetlenül van a csík, nem ott kéne lennie. Megismételném más fajta teszttel is, ezt még nem venném biztosra. Drukkolok!
5/11 anonim válasza:
En is hasol tesztet hasznaltam jo helyen van a vonal. Ez pozi! Vannak ilyen tesztet. Viszont isneteld meg sztem 2 nap múlva h biztos lehess benne!:)
6/11 A kérdező kommentje:
Pepino tesztel csinaltam :)
2017. márc. 6. 22:33
8/11 anonim válasza:
Szia. Én is Pepino tesztet használtam de nekem nem ott volt a csík. Nagyon az illesztésnél van. Ha sikerül feltöltöm az enyémet,hogy lásd.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Csinálj egy clear bluest,de ez halvány pozi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!