Milyen terhességi tesztet vegyek?
Figyelt kérdés
Már egy hete késik csak barnázok és azt hittem kidobom a taccsot fáj a cicim és a páromat is elutasitottam fáradt vagyok. Vettem terhességi tesztet, a Gábriel negativ a Predictor Early is de van az a kék felhős aminek nem jut eszembe a neve az elsö terhességemnél az már korán mutatott. Nektek van tippetek hogy melyik a legjobb? Kicsit ugy érzem, hogy az érzékenység jelzett nmértéke semmit nem számit néha a 25ös jobb mint a 10es nem?2017. febr. 28. 21:21
1/9 anonim válasza:
Rossmannos Facelle nagyon erzekeny, az tenyleg nekem nemvart napjatol este is kimutatta siman mindketszer!
2/9 anonim válasza:
Nekem mindkét terhességem a nemvárt napján kimutatta az x-epil.
3/9 anonim válasza:
Ha terhes vagy mindegyik kimutatja , foleg ha akkor tesztelsz, ha kèsik màr. Nekem one step teszt ami 110ft kimutatta 13dpon. :)
4/9 anonim válasza:
Ha egy hete késik, és két negatív teszted is van, nem vagy terhes. Ennyi idő után már bármi kimutatta volna.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor sem adom fel :(
2017. márc. 1. 04:11
6/9 anonim válasza:
Ha pontosan tudod hogy mikor volt peteérésed akkor mondd biztosra, hogy egy hete késik. Nekem az utolsó mensi első napja jan 24 volt, e szerint már meg kellett volna jönnie február 25-26 körül (kb 30 naposak a ciklusaim), DEE ehhez képest február 17-én volt ovum. Lehet neked is később volt ovud. Ha úgy érzed tesztelj kétnaponta amíg meg nem jön. Csak halkan megsúgom reggeli tesztemen a x-epilen szinte semmi nem látszik, a Facellen pedig nem kell keresni a csíkot, pedig majd csak péntekre nem vártam. :)
7/9 anonim válasza:
Vegyel egy Facelle tesztet, egy het utan az kimutatna ha terhes lennel.
8/9 anonim válasza:
Már kimutatta volna. Bármivel tesztelhetsz, ha kedved van, csak értelme nincs.
9/9 anonim válasza:
Nekem most 15napot kesett.. enis tesztelgettem 3naponta. Hàt visszanèzve nem is tudom mit hittem.. hogy a 46.ciklusnapon majd pozit tesztelek? ... hat nem . De ezzel most megerosodtem. Nem fogok tesztelgetni ha 5nap utan sem lesz pozitiv. Hanem orvoshoz megyek ha tobb, mint egy hetet kèsik! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!