Akkor a closty nem is hat, ha nincs egyáltalán mellékhatáás?
Figyelt kérdés
szó szerint semmi, első nap volt hányás de azóta semmi, még a petefészkeim sem érzem nem szúr a hasam meg semmi. Barátnőm szerint lehet, hogy nem is hat. De sztem ez túlzás,h nem hat még peteérésem sincs szval talán lesz még mellékhatas, elvileg 17,napon vagy 18.napon van pém. ma 14.napon vagyok.22N2017. márc. 6. 07:49
11/17 A kérdező kommentje:
isteneeeeem
2017. márc. 6. 18:32
12/17 A kérdező kommentje:
kettó darab 19mmes tüszőő
2017. márc. 6. 18:33
13/17 anonim válasza:
De jó! Most húzzatok bele a pároddal! 😉 Drukkolok! Én nem megyek UH-ra, remélem nekem is ilyen jól hatott!
(12. ciklusnapos Clostys válaszoló vagyok)
14/17 A kérdező kommentje:
Nem lesz gond belole h nem mesz uh.ra?:)
Koszonom szepen irj majd h hogy alakult.:)
2017. márc. 6. 20:54
15/17 anonim válasza:
Nem, az én dokim nem csinál UH-t ha csak Closty van. Szuris stimunál már igen, de így nem. A kisfiam is UH-s követés nélkül fogant. 😊
16/17 A kérdező kommentje:
Jaa értem. Akkor jó.:) gratulálok!! :)
Hat nekem kell mert hajlamos vagyok a cisztara kicait megnyugodtam. De továbbra is számítok cisztára...:(
A homet merem de nem ertek hozza.:/ koszi h irtal megirom h sikeres lett vagy sem a honap. Hatha egyszer segit valakinek ez!:) ovutesztelek is. Hatha mutatja mikor van lh csucs. Ma full negativ volt
2017. márc. 6. 22:28
17/17 A kérdező kommentje:
Pozit teszteltem második kura 14 dpon. Remelem.minden rendben lesz a dokinál 2 het mulva megyek kb!:)
2017. ápr. 22. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!