Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti előrehozhatja a peteérést?

Closti előrehozhatja a peteérést?

Figyelt kérdés

Elso kùrám. Napi 2*fél szem.

Ha van is ovum akkor 18-21ciklusnapok körül. Szedte vki ilyen adagolásokban? Bevãlt vkinek az elso v.esetleg a második kùra? :-)

2017. febr. 24. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem a 20.napon van ovum ra 8napra megjon. 2X1et szedtem 17.napon lett ovum tole. Terhes lettem.De veteles lett. Utana viszont nem hozta elore..norcoluttal kiegeszitve szedtem,nyilvan nem egyre a kettot:) baby nem lett, csak 15napos mensi. Sok sikert!
2017. febr. 24. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
*egyszere
2017. febr. 24. 21:19
 3/16 A kérdező kommentje:

Szia. Szòval neked nem valt be igazan.:(

Azota sincs baba?

Koszonom, hogy irtal ès a drukkot. :-)

2017. febr. 24. 22:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Szia èn a múlt hónapba keztem napi 1szemet szedttem ès mar most meg sem jött tegnap este teszteltem ès ma reggel is ès kèt gyönyörű erös pozitiv tesztem van :) drukkolok neked
2017. febr. 25. 20:21
 5/16 A kérdező kommentje:
Jaaaj. ez a hangulatingadozas a gyògyitòl... megkönnyeztem, hogy pozitívat teszteltèl. :))) GRATULALOK TELJES SZIVBOL. :-)
2017. febr. 25. 20:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Nagyon szèpen köszönöm:) drukkolok neked biztosan össze jön ! Èn most a vetèlèstől fèlek nagyon rengetegen irják hogy el megy a baba aki clostilt szed
2017. febr. 25. 21:00
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem a closti az oka, ha spontan gyogyszer nelkul fogan ugyanannyi az eselye, ha kivizsgaltak tudjak kell e pl utrogestan h megmaradjon a baba. Ha minden rendben es ugysem marad meg , akkor sem ha segitseg nelkul jon ossze.! :)
2017. febr. 25. 21:21
 8/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs baba.Epp belefatadtam a dokihoz jarasba.

En kaptam ultrot megse maradt meg,szoval sajnos nem mindig segit,csak ha sargatestelegtelenseg okozza a gondot.

De nem szabad izgulni ezen.Magnezium es sok pihenes:)Minden rendben lesz.Boldog babvarast!

Neked pedig kerdezo mielobbi ket csikocskat:))

2017. febr. 26. 06:20
 9/16 anonim ***** válasza:
Köszönöm szèpen: ) kedves kèrdező mikorra nem várod?
2017. febr. 26. 08:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
# 8/9 ès sajnálom hogy nem maradt meg
2017. febr. 26. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!