Akinek menstruáció alatt van pete érése vagy akkor esett teherbe az honnan tudta?
Már nagyon-nagyon kíváncsi vagyok mert egyre többet olvasom itt hogy menstruáció alatt estek teherbe. Honnan tudod hogy akkor? Volt valami amiből sejteni lehetet mint normál ovációnál ?
El nem tudom képzelni.
Nem vitatkozni szeretnék csak valaki adjon már pontos magyarázatot.
Köszönöm.
Menszes alatt soha nincs peteeres
Ami tortenik
Szexelsz sperma 5/7 napig eletben marad es megvarja a peteerest
Szurka nem pont peteeres alatt van hanem valahol kozeleben
Sikertelen próbálkozás után mentem el magánrendelésre, ott a doki uh-val követte a peteérést. Első hónapban a havi után mentem pár nappal, akkor azt mondta, hogy van nincs ebben a hónapban peteérésem, vagy már túl vagyok rajta, mert nem lát domináns tüszőt.
Következő ciklusban a 7. napon volt peteérésem, tehát pont a havim utolsó napján. Ha a vérzés alatt is együtt lettünk volna rendszeresen, sikerült volna teherbe esni. Így is, és természetes úton, stimulálás nélkül összejött, de ha a doki nem deríti ki, hogy mikor van a peteérésem (valamikor a ciklus 5-8 napja között), csak a vakszerencsének köszönhető, ha lesz babánk. A vérzésem elég jól el szokott húzódni, viszont rövid ciklusaim vannak.
Valami ilyen rémlik, hogy a rövid ciklusnál gyakori, hogy valaki a vérzés alatt, vagy közvetlen utána esik teherbe, mert a luteális fázis fix 14-15 napos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!