Akkor a closty nem is hat, ha nincs egyáltalán
mellékhatáás?
Ezt az orvosodtól kérdezd meg.
2017. márc. 6. 07:57
2/17 A kérdező kommentje:
ma megyek, akkor megkérdezem, lehet h azért nincs mert napi 2xfél szemet vettem be, és nem hatott tényleg.:(
3/17 A kérdező kommentje:
tökjó h a tesztes kérdések alatt van 5 komment LEGALÁBB.. ha nem 9... máskor azért sír mindenki szája h unják azokat a kérdéseket , van egy csomó kérdés az enyémen kivül , amit mindenki kb letoj, pedig lehet hogy tudna segiteni ha elolvasná... érdekes ez az oldal. nem is az zavar h ide nem irnak,mert clostit nem szednek sokan de h ennyire nem segitőkészek sokan..
Miért kéne hányni a clostytól? Hányadik naptól szedted? Én anno a 2. naptól szedtem 2x1 et, de semmi tünetem nem volt. Peteérés kb. 19-21. napon volt. Talán egy kis felpuffadás és több nyák volt a " tünet" pont tüszőrepedéskor de semmi más. És hatott a gyógyszer. Neked miért írta fel a doki?
2017. márc. 6. 08:57
Dehogy nincs mellékhatása, hiszen hisztis vagy. :D :D :D
Viccet félretéve, nem függ össze a mellékhatás és a hatékonyság, ez nettó baromság. Életem során most vagyok a hatodik Clostys ciklusban, a legelsőben volt, hogy megszédültem párszor, az utána történő szedésekben nem volt semmi. Most sem, most vagyok a 12. ciklusnapon.
Megnéztem direkt most az a ciklust, amiben a kisfiam fogant Clostyval, a 15-17. ciklusnapokon volt ovufájdalom, de a hőgörbe szerint ekkor már túl voltam a repedésen.
2017. márc. 6. 09:01
6/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen nem hisztis vagyok hanem alapjáraton kimondom amit gondolok, aki ismer tudja,h ez nálam nem hiszti..csak na..:) köszönöm szépen. én is butaságnak tartom h ez azt mutatja nem hatásos. sehol sem írtam h hányni kell tőle, csak leírtam h én hánytam tőle :) mostmár okosabb vagyok köszi.:)
7/17 A kérdező kommentje:
akkor majdnem egy napon vagyunk ha 12.napon vagy.:) drukkolok
utolsó előtti, :) azért kaptam mert 3 uh-s követésből egyszer láttunk peteérést de az sem volt egészen jól, a domináns tusző 12mm volt 19.napon és ott megállt a növésben. ciszta lett belőle ami a menzeszemme távozott,.:/ most félek h closti cisztat csinált nekem. dehát ma minden kiderül..:)
8/17 A kérdező kommentje:
soha életetmben nem fordult elő velem h tojásfehérje szerű folyásom volt. erre ma itt van rengeteg. ezt pozitiv dolognak élem meg nagyoon nagyooon.:)
Na látod!!!:-)
Sok sikert!
2017. márc. 6. 16:16
Na látod, nem kell egyből keseregni! :) Sok sikert!
2017. márc. 6. 16:35
Kapcsolódó kérdések: