Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegynek van hatása...

Clostilbegynek van hatása akkor is amikor már nem szedem?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban volt az első clostis kezelésem,amitől lett két szép tüszőm is,de sajnos 7hét csúszással megjött. Nem tudom ,hogy kell-e iratnom a dokival vagy még hat a múlthavi :) írtok nekem véleményeket?

Köszönöm szépen!:)

2017. márc. 1. 11:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, a szedés utáni 1, max. 2 ciklusban még lehet hatása, sok baba fogan közvetlenül Closty utáni ciklusban, sok ilyet olvastam.
2017. márc. 1. 11:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nyùjtott hatàsa van, sokan szunetelos honapban esnek teherbe
2017. márc. 1. 13:38
 3/6 A kérdező kommentje:

7nap múlva megjött* elírtam .

Köszönöm a válaszokat ! :)

2017. márc. 1. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem closti nélkül nincs peteérésem.Szünetes hónapban estem már teherbe.Viszont előtte nem. 1 ciklusban szedtem hanem 3ban.

Helyedben felhívnám a dokit

2017. márc. 3. 21:21
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia nekem az első clostil hónap sikeres volt :) januárban kezdtem napi 1 szemet és február végén 3 erős pozitív tesztem lett :) kitartást kívánok neked. Tesztet nem csináltál hogy késett?
2017. márc. 4. 00:11
 6/6 A kérdező kommentje:
gratulálok a babához!:) de csináltam tesztet ,halvány pozi lett,majd pár naprará negatív..utána meg is jött. Jövhéten megyek vissza a dokihoz a kövi adag gyógyszerért.. hát ebben a hónapban most kimarad :)
2017. márc. 7. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!