Ez alacsony progreszteronszintre utal?
Figyelt kérdés
Par honapja az amugy is rovid mensis napjaim lerovidultek kb.2 naposra, amihez kaptam meg lezaraskepp 4 napos barnazast, ez vajon mitol van? Alacsony progreszteron szintre gondolok, ti jartatatok mar igy? Ha alacsony a progiszint az akadalyozhatja a teherbeesest?2017. febr. 28. 13:20
1/6 anonim válasza:
Nekem hosszabbodott, csak ugy h maskor a tampont 3× csereltem. Most betetet hasznaltam. Nagyon kis adagokban jott. Es picit alacsony a progiszintem. Ami igen nagyban gatolja h megmaradjon a baba. Osszejon csak elmegy :/ menj dokihoz. Hatha neked mas a szitu. En clostit kaptam h erosodjon a peteeresem mert az is progeszteront bocsat ki. Altalaban azert alacsony mert a petekkel van baj
2/6 anonim válasza:
Utalhat arra,vagy petefészek kimerülésre is.Volt nekem ilyen ,de ne találgassunk inkább végeztess egy hormonvizsgálatot.Mindkettő lehetetlenné teszi a teherbeesést.
3/6 A kérdező kommentje:
Amugy lombikozunk , csak most varakozo pozicioban vagyunk a kovetkezoig
2017. febr. 28. 14:00
4/6 A kérdező kommentje:
Mi volt neked ilyen 2. valaszolo ?
2017. febr. 28. 14:07
5/6 anonim válasza:
Petefészekkimerülésre utaló jelek.FSH-m 12 volt és 18 a progeszteron,ami azt jelentette hogy nincs peteérésem.Próbálkoztak hormonokkal akkor volt,de baba nem lett.Elkezdtem szedni a trimeszter vitamint és azóta 6,8 az FSh-m és 38,6 volt a progi,én javaslom neked ezt a vitamint.Azóta rendben vannak az értékeim.Baba még nincs de ami késik nem múlik :) Sok sikert neked is.
6/6 anonim válasza:
Illetve lerövidült ciklus is volt,23-24 napos,azóta az is helyreállt a szokásos 27-28 naposra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!