Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi lehet? Alacsony...

Ez most mi lehet? Alacsony progeszteron?

Figyelt kérdés

Szerintetek van okom reménykedni? Ez a helyzetem:

PÉ-kor együtt voltunk a párommal, a havimnak ma kellene megjönnie. Hétfőn-kedden (nem folyamatosan) barnáztam kicsit, tényleg pár cseppet csak. Aztán a hétvégére elmúlt, teljesen tiszta volt a folyásom. Ezért betudtam a barnázást beágyazódási vérzésnek-időben, színben, mennyiségben is stimmelt.

Viszont ma reggel elég barna volt a papír pisi után, jól el is keseredtem, hogy megjött és mivel egész nap nem voltam itthon fel is raktam a mensi csészémet.

Hazaérve megnéztem -bocsi ha undi- a tartalmát és hát nagyon kevés barnás volt benne egy pötty pirosabb vérrel. Azóta nem raktam vissza, törléskor a papír nagyon enyhén barna -mint hétfőn, kedden.

Szerintetek reménykedhetek még vagy esetleges alacsony progeszteron miatt nem tudom megtartani a elég valószínűleg meglévő megtermékenyített petesejtet?

Hormonvizsgálatra januárban megyek csak, addig marad a találgatás és reménykedés :(

Kb. 4-5 hónapja próbálkozunk.

2016. nov. 28. 00:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Annyi még, hogy kb. 2 hónapja gluténmentesen étkezem érzékenység miatt, illetve a héten kaptam megerősítést enyhe(!) pajzsmirigy alulműködésre, ami szintén alátámasztja a progeszteron alacsony szintjét.
2016. nov. 28. 00:12
 2/12 A kérdező kommentje:
A menstruációm teljesen normális, mindig is óramű pontosságú volt.
2016. nov. 28. 00:19
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha igaz prog.gyanûd, akkor az sajnos nagy mertèkben befolyàsolja a nemzőkèpessèget.

De doki ad ra gyògyszert, konnyen orvosolhato. Baràtnőm most szült, poi tesztkor azonnal mennie Kellett receptert es valamilyen gyògyszert szedett a 12.hètig! Meg csak draga sem volt, a horror árakhoz viszonyitva. 5700- 2,5havi adag

2016. nov. 28. 00:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, valamennyire azért megnyugtatott, csak megőrülök, hogy csak januárban mehetek tesztre, addig azt mondta a doki, hogy várjunk a próbálkozással, de ez a mostani még doki előtt "csúszott be" :(
2016. nov. 28. 00:41
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinálj egy teszte és ha pozitív kapsz gyógyszert a barnázásra.
2016. nov. 28. 07:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Tesztelj, és menj a dokihoz.

Ne várj januárig, mert ha terhes vagy és progi hiányos, el fogsz vetélni.

Megmondod a dokinak, hogy ez most így alakult, kapsz progrszteront, és minden rendben lesz.

De ne várj semmire!!!!!!

2016. nov. 28. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

En is azt mondom, hogy tesztelj, ha terhes vagy, akkor menj orvoshoz.

Sok orvos vervetel nelkul is felirja a progeszteront, de ha meg el is kell menni vervetelre, annak egy napon belul megvan az eredmenye (legalabbis en reggel voltam es este mar kaptam az eredmenyt).

Ha terhes vagy es bizonyitottan progihianyos, akkor januarig nem fog megmaradni a terhesseg progeszteron nelkul.

Ha most nem vagy terhes, akkor viszont en az ujabb probalkozassal lehet hogy megvarnam a januart, vagy amig tisztazodik hogy van-e sargatest elegtelenseg, vagy nincs.

2016. nov. 28. 12:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Persze, ha kiderülne, hogy terhes vagyok nem várnék januárig... de jelenleg nem vagyok biztos, hogy az vagyok vagy, hogy megmarad :( Teszteléshez lehet még korán van, csak tegnap kellett volna megjönnie, tegnap volt barnázás, estére/ma reggelre elmúlt, most délután megint volt egy csepp a tisztaságin de semmi élénk piros.
2016. nov. 28. 13:16
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem pontos a mensim mindig es az ovu utan ket hettel :azaz a kimaadt mensi napjan este, max masnap reggel) mindig teszteltrm es pozitiv is volt, amikor terhes voltam, nem is halvanyan.

A te dolgod, de ha tegnapra vartad, akkor holnap reggel mar pozitiv lenne, ha terhes vagy.

Ha tovabbra sem indul be a verzes, akkor en inkabb tesztelnek a helyedben.

Az teny, hogy babaval, vagy anelkul, de ha rendszeresen pecsetelsz tobb napon at mensi elott, akkor az sargatest elegtelensegre utalhat, mindenkeppen tisztazni kell, hogy valoban az-e.

2016. nov. 28. 14:45
 10/12 A kérdező kommentje:

Sosem pecsételtem mensi előtt, csak mikor próbálkoztunk a párommal, de akkor se mindig, volt mikor mintha mi sem történt volna, megjött.

Ezért gondolom, hogy valószínűleg volt megtermékenyített petesejt, csak nem maradt meg.

2016. nov. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!